WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Vaniljebønner Madagaskar.

2.827,35 kr. /kilogram pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
15 [2,4] kg
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Belgien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vaniljebønner fra Madagaskar :

25 kg pr. kasse med 49x39x33

Vanilje fra Madagaskar er klassificeret som bourbon vanilje.
Bourbon vanilje betyder ikke kvaliteten, men vaniljens oprindelse. Hvis det kommer fra Madagaskar, Réunion eller Comorerne, vanilje så fordele fra Bourbon appellation. Men disse lande er alle kendt for at producere god vanilje. Bourbon forveksles ofte som et tegn på god kvalitet.
For korrekt at vælge den type vanilje, der passer til din brug, er det vigtigt at vide, at det er en anden teknisk klassificering i rækkefølge efter kvalitet.
1. Sort vaniljestang
Dette er toppen af sortimentet med det højeste maksimale fugtindhold 38%. Sjælden meget fedtet og smidig, sort i farven let vippet mod mod brun, den har en meget chokoladeduft og er let at opdele. En pod vejer 3 til 5 gram og måler mellem 14 og 18 cm. Ideel til et gourmetkøkken og kræsne gourmeter.
2. Brun vaniljestang
Det er en vanilje af høj kvalitet. Det adskiller sig fra sort vanilje i dets lavere fugtindhold op til 30%, og farven er mere brunlig, rødlig nogle steder. En pod vejer 2 til 4 gram og måler mellem 14 og 18 cm. Advarsel nogle skrupelløse sælgere passerer undertiden denne vanilje til sort vanilje i betragtning af dens stærke fysiske udseende.

3. Rød vaniljestang
Det er en vanilje af medium kvalitet. Det adskiller sig fra brun vanilje ved dets fugtindhold mindre end 25% og dets rødlige farve. En pod vejer 2 til 3 gram og måler mellem 14 og 18 cm. Brugt i USA har denne vanilje en fremragende værdi for pengene.
4. Vaniljestang i skiver
Det er vanilje, der naturligt splittes på vinstokken i det øjeblik, bælgen når fuld modenhed. Ikke splittet, disse bælg ville have været klassificeret sort eller brun. De mistede nogle af frøene under modningen, men bortset fra den mindre dekorative interesse bevares deres iboende kvaliteter.
5. Kort vaniljestang
De er vanilje af blandede kvaliteter og størrelser mindre end 14 cm. Cracking bliver et kedeligt job på grund af dets størrelse. Tyndere, det har også forholdsmæssigt færre frø, men det er iboende kvaliteter bevaret.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.