FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
4 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Varierede størrelser / farve firkantede bambuslameller / strimler til DIY-projekter (længde: 160cm) - engros

fra 4,48 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 14,92 kr.

At forhandle
0,90 kr. 1 til 100 [2.4] stykker
0,80 kr. 200 til 400 [2.4] stykker
0,70 kr. 800 til 1600 [2.4] stykker
0,60 kr. 3200 til 6400 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
746,01 kr.
Mængde til rådighed
3000 [2.4] stykker
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
30 dage
SKU:
BSTC20201
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Produktspecifikationer:
Fås i naturlig bambus hvid og kulsyreholdig brun. Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Blandede ordrer er acceptable. Da der er mange størrelser og forskellige priser, er den offentliggjorte pris den laveste, så hvis du har brug for forskellige størrelser, bedes du kontakte mig i tide.

Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Valg af størrelse: Vælg din foretrukne bredde og tykkelse i cm (1 tommer = 2,54 cm).
Alsidighed i brug:
Disse bambusstrimler er perfekte til fremstilling af kæledyrsbure, bambusfluestænger og reparation af bilmøbler, blandt andre anvendelser.
Deres varierede størrelser og bambusfibre med høj densitet på den ene side gør dem særligt velegnede til fremstilling af drager, lanterner og andre innovative genstande.
Strimlerne skæres fra nær bambusens overfladelag, som kan prale af en højere tæthed af bambusfiber.
Kvalitet og fleksibilitet:
Alle strimler behandles gennem sterilisering ved høj temperatur og efterlades usminkede for at bevare deres naturlige skønhed.
De kan bøjes i en halvrund form og kan med korrekt opvarmning endda være helt afrundede. Udforsk vores omfattende samling af firkantede bambuslameller/strimler, der er ideelle til en række gør-det-selv-projekter, herunder kano- og kajakbygning, dør- og vinduesrammer, fotorammer og meget mere. Disse strimler fås i engrosmængder og tilbyder alsidighed og kvalitet til både hobbyfolk og fagfolk. Bestilling og forsendelse:
Behandlingstid: 4-5 dage.
Levering: Forsendelse tager typisk cirka 2-4 uger via China Post luftpost. For større ordrer, sø / tog forsendelse er tilgængelig, tager omkring 5-8 uger.
Fragten beregnes ud fra vægt og volumen via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, sendes det ad søvejen eller jernbanen. Det er en dør-til-dør-service med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Brugerdefinerede anmodninger er velkomne.
Brugerdefinerede størrelser: Vi kan producere strimler op til 2 meter lange til søtransport. Kontakt os venligst for eventuelle specielle størrelsesønsker.
Tak fordi du overvejer vores bambuslameller/strimler til dine kreative bestræbelser. Vi ser frem til at levere materialer af høj kvalitet til dit næste projekt.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.