FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Vibrationstræner Multifunktions træningsbænk med fjernbetjening

377,52 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
444 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 5 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vibrationstræner træningsbænk, hvis du vil gøre noget for dit helbred
Med denne nye metode kan du effektivt forme din krop. Takket være vibrationer kan effektiviteten af vibrationstrænerens træningsbænk være flere gange højere end traditionelle træningsformer, og den slapper af musklerne efter udmattende arbejde, sport eller tung fysisk anstrengelse, så din krop lettere kan regenerere, og du kan føle dig udhvilet igen.

Brugen af vibrationstrænerbænken forbedrer balance og koordination, stimulerer blodcirkulationen og fordøjelsen og holder og styrker også dybtliggende muskler, der er vanskelige at nå med andre former for træning. Du kan træne og forme din krop med meget mindre træning, mindre tid og mindre anstrengende end traditionelle træningsformer. Vibrationstræning er blid, afslapper kroppen behageligt, så du kan bruge den som en måde at køle ned på en hårdere træning.

Da det øger blodcirkulationen, kan det forbedre dit generelle velbefindende betydeligt efter blot et par sessioner. Du vil føle dig mere udhvilet, fit og aktiv. Det hjælper med at bekæmpe generel træthed og stress, øger din energi, og behagelig prikken påvirker hele din dag. Med øget blodcirkulation øges iltforsyningen i kroppen, flere næringsstoffer når celler og væv.
Den refleksive, meget hurtige rækkefølge af muskelsammentrækninger og arbejde øger musklernes fleksibilitet og udholdenhed. Det forhindrer udviklingen af muskelsvaghed, mens det ikke lægger så meget pres på hjertet og leddene som en traditionel træning. Musklerne forbliver stramme og ungdommelige, du kan præstere bedre i sport og på arbejde, eller du kan gøre det bedre bagefter selv fra en tung fysisk kropsholdning. Stærke muskler holder skeletsystemet robust, så de hjælper også med at forhindre problemer.

Blodcirkulationen i leddene øges, produktionen af synovialvæske øges, hvilket hjælper med at forhindre slid og forkalkning af leddene og undgå efterfølgende smerter som følge af dem.
På grund af sin blodcirkulationsforbedrende effekt stimulerer og regulerer den stofskiftet, hjælper med at forbrænde fedt og dermed reducere vægten, og det kan også være effektivt mod cellulite, da huden på grund af sin gavnlige virkning på bindevæv bliver fast og elastisk, kroppen bevarer sin ungdom, så synlige aldringsprocesser kan også forsinkes.
Vibrationstrænerbænken skal bruges med bøjede ben eller i en stilling, der udløser din krops balancebevarende reflekser, når du vibrerer. Vibrationerne udløser en masse muskelsammentrækninger i din krop på kort tid, så du kan opnå flere gange effekten af en traditionel træning med blot et par minutters træning om dagen. 
Derfor kan dets anvendelse anbefales selv for ældre med forbehold af medicinsk samtykke. For optimal effekt anbefales det at bruge produktet mindst 3-4 gange om ugen i flere minutter.
Træningsbænken har en fjernbetjening, som giver dig mulighed for nemt at justere vibrationsintensiteten i 20 trin, så du kan anvende den mest passende træningsform efter dine behov hver gang. Nøglefunktioner:- Stimulerer muskler med vibrationer- Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer stofskiftet- Styrker, strammer og holder musklerne unge- Belaster ikke hjertet og leddene- Styrker forsigtigt, bliver ikke trætte- Lindrer stress, reducerer træthed- Forbedrer balance- Forbedrer følelsen af balance og koordination- Hjælper med at nedbryde fedt og dermed reducere vægten- Bekæmper cellulite ved at stimulere blodcirkulationen- Holder ungdommelig og frisk karrosseri- 20 justerbare gear- Maksimal belastningskapacitet: 120 kg
Pakkens indhold:- 1 x vibrationstræner- 1 x fjernbetjening- 1 x strømforsyning
Farve: Hvid, Rød

Enheden indeholder ikke gummifibre!



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.