WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Videoovervågningskamera PNI House IP2DOME 1080P med varifokal IP 2.8

378,59 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-IP2DOME
EAN:
5949066511455
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Adgangs- og kontrolmetoder
PNI House IP2DOME-kameraet kan styres fra mobile enheder via XMEye-applikationen, der er kompatibel med Android og iOS, og fra pc'en gennem General CMS-softwaren. CMS-installationsfilen kan findes på cd'en, der er inkluderet i pakken, eller du kan downloade den fra vores hjemmeside, fra produktsiden, downloadafsnittet.

Varifokale linser
DET PNI House IP2DOME videokamera er udstyret med varifokale linser 2,8 - 12 mm, der giver dig mulighed for at indstille zoom og fokus i de ønskede punkter.

P2P-funktion og fuld HD-opløsning
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP IP-kamera tilgås direkte via P2P-forbindelse uden behov for at konfigurere routeren. Ved at indtaste brugernavn og adgangskode har du nem adgang til alle rummets funktioner.

Se selv under dårlige lysforhold
IP PNI IP2DOME-kamera er udstyret med 36 infrarøde lysdioder, som giver dig mulighed for at se om natten på en afstand på op til 30 m. Det kan bruges til tilsyn med hjemmet, kontorer, fabrikker, butikker, hospitaler mv. Enkelt, praktisk og i realtid.

Fjernoptagelse på pc eller NVR
Du kan optage de billeder, der er taget af videokameraet på en computer, via internettet (forudsat at det er tændt under hele optagelsen) eller på en NVR (forudsat at det har installeret mindst et HDD-sæt til læse-skrive-tilstand).

Udendørs og indendørs
Du kan bruge produktet til overvågning af indendørs og udendørs rum. IP66-beskyttelsesklassen garanterer isolering af rummets indvendige komponenter mod fugt og støv.

Kompatibel feeder
Hvis du bruger kameraet i enkeltstående tilstand, anbefaler vi, at du bruger en 12V 2A-kompatibel feeder eller modellen fra PNI 220V - 12V 5A feeder til overvågningskameraer og DVR (produktkode PNI-ACCTVALIM).



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.