FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
12 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Dækforseglingsmiddel giver dig mulighed for at køre flere titalls kilometer i et punkteret hjul. Takket være dette produkt, når hjulet er punkteret, vil du nemt nå en mekaniker eller en vulkanisator, der vil reparere eller udskifte et sænket dæk. Tætningsmidlet forsegler punkteringer op til 5 mm. Takket være kompressoren hældes tætningsmidlet automatisk i hjulet, og samtidig pumpes dækket op.
Leder du efter et praktisk og hurtigt alternativ til et reservehjul (selvfølgelig skal du også have et reservehjul i bilen)?
Et punkteret dæk er et problem, som du gentagne gange har stødt på, herunder under en længere tur?
Når du skifter sænkede dæk, vil du ikke blive snavset?

Det bliver stadig sværere at gennembore dækkene, men der er stadig tilfælde, hvor vi ikke kan fortsætte med at køre, fordi der kommer luft ud af dækkene. Du har reservedele i bagagerummet, men har ikke værktøjerne til at skifte hjul? Ikke sikker på, hvordan man gør det ordentligt eller bare ikke ønsker at blive snavset? Tydelig. Reservehjulet skal være i hver bil, men det er ikke altid nødvendigt at bruge det, når dækket er punkteret. Et alternativ er et sprøjtedækforseglingsmiddel. "Patching the hole" kan rejses flere titalls kilometer.

ANVENDELSESMÅDE:
Skader kan være op til 5 mm, først da udfører tætningsmidlet sin funktion. Problemet kan skyldes langsgående punkteringer og punkteringer på siden af dækket, men dette afhænger primært af skadens størrelse.

Skru ventildækslet på hjulet af.
Tilslut røret på tætningsmiddelemballagen til det.
Skru dækslet på tætningsemballagen af, og skru kompressorrøret ind på det sted, der er tildelt det. Når du blæser luft, kommer der også et tætningsmiddel ind i dækket, som forsegler det eksisterende hul.
Hvis du kørte på et søm eller en skrue, der sidder fast i dækket, skal du ikke fjerne det.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.