FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
10 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Nyd nu timevis af musik uden at beskadige øretelefonerne. Den har benledningsteknologi, der skaber vibrationer for at transmittere lyd gennem knoglerne i dit ansigt (kæbeben og kindben) direkte til det indre øre. Wrap-around-designet gør det ekstremt let, fleksibelt og giver brugerdefineret og sikker pasform.

PRODUKT DETALJER
Har du nogensinde haft øretelefoner, der ikke passer eller falder ud? Eller har du et headset, der bliver snavset af at være inde i øret? Eller vidste du, at konventionelle øretelefoner kan forårsage langvarig høreskade på dine trommehinder, og du ville ikke engang vide det?

FUNKTIONER:
Benledningsteknologi: Nyd nu timevis af musik uden at beskadige dine ørepropper. Den har benledningsteknologi, der skaber vibrationer for at transmittere lyd gennem knoglerne i dit ansigt (kæbeben og kindben) direkte til det indre øre. Wrap-around-designet gør det ekstremt let, fleksibelt og giver brugerdefineret og sikker pasform.

Uovertruffen komfort og stabilitet: Det ergonomiske design giver ultimativ komfort og sørger for, at den bliver siddende, uanset hvad. Uanset om du laver en intens træning, vandreture, løb, klatring, skøjteløb, kørsel eller mere og USB-drevet, hvilket gør den perfekt til enhver situation.

Bluetooth 5.0-forbindelse: Nyd den håndfri oplevelse. Med op til 10 m rækkevidde behøver du aldrig at nå din enhed igen og igen. Det opretter ubesværet forbindelse til smartphones, tablets og andre Bluetooth-aktiverede enheder på ingen tid.

SPECIFIKATIONER:
Arbejdstid: ≥7 timer
Opladningstid: 0,8 timer
Bluetooth-version: V5.0
Arbejdsområde: 10 meter
Standbytid (slukket tilstand): 2800 timer
Standbytid(tilsluttet tilstand): 180 timer
Vandtæt: IPX5
Type: Open Ear trådløs hovedtelefon
Opladningsspænding: DC 5V
Frekvens: 20HZ-20kHz
Mikrofon følsomhed: 42dB
Nettovægt: 16 g



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.