FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Wok induktion 32,5 cm, Wok pande med aftageligt træhåndtag, Jerngryde i kulstofstål med glaslåg, ubelagt, Sort
himmel lys 12233 32cm
Stand: En ware, søm nyt produkt.
Pris pr. enhed : 9.00 €
Antal stykker på palle : 96 stk.

Om denne artikel

Kulstofstål af høj kvalitet - Overfladen er lavet af kulstofstål af høj kvalitet og behandles med dobbelt oxidation og nitrering, og efter tre gange høj temperatur smeltning, polering og raffinering sikrer den fremragende holdbarhed og rustbestandighed.
100% giftfri - ingen belægning, 100% fri for giftige kemikalier som PFOA og PFOS. Hårdheden er fire gange højere end for almindeligt jern. Det kan bruges med enhver spatel og rengøringsværktøj uden at bekymre sig om ridser og deformationer. Med stigende frekvens bliver wok en non-stick belagt wok.
Detaljeret design - Det aftagelige træhåndtag er specielt designet til nem opbevaring. Let at adskille uden værktøj. Hængeringen bruges til ophængning og er nem at tørre. Hjælpehåndtaget hjælper med at flytte eller opbevare wokken, det ergonomiske skridsikre træhåndtag holder det køligt under tilberedning ved høj temperatur, samtidig med at det sikrer et sikkert og behageligt greb.
Energibesparende wok - flad bund egnet til alle typer komfurer, herunder induktionskomfurer, gaskomfurer, elektriske komfurer, glaskeramiske komfurer osv .; Overfladen af wok er glat og skinnende, ikke let at lime, mindre olie bruges til madlavning. Hurtig og ensartet opvarmning.
Let at rengøre - Krydr wok inden brug, for ved korrekt brug og pleje kan wok blive en fysisk non-stick wok og opnå en hurtig rengøringseffekt.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.