FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Wolnowar Quickstick Sous-vide komfur 20 l 1300 W

633,66 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Normalpris: 529,99 zł
Vores pris: 424 PLN

Quickstick Langsom komfur Sous Vide Termostat Cirkulationspumpe 20 l rustfrit stålI 3 trin til den perfekte ret med fuld smag. LowCarb diæt, rå mad, diæt eller vægttab - med en langsom komfur laver du mad uden at miste vitaminer og næringsstoffer, ubesværet og ligesom professionelle.

En cirkulationspumpe og et intelligent frakoblingssystem sikrer præcis langsom madlavning results.To leve bevidst betyder også at spise bevidst, hvilket betyder bevidst madlavning. Quickstick fra Klarstein er en præcisionsenhed, der overholder denne filosofi. 

En særlig fordel ved langsom madlavning: Takket være blid opvarmning er der intet tab af vitaminer og mineraler, men de forbliver i det kogte produkt uden at opløses i kogende vand. Det er ikke kun velsmagende, men også sundt. Med en effekt på 1300 W opvarmer Klarstein Quickstick op til 2 liter vand med en nøjagtighed på 0,2 ° C. Den indbyggede cirkulationspumpe holder vandtemperaturen på et konstant forudindstillet niveau i området 50-95 grader. Det perfekte resultat af langsom tilberedning af mad pakket i vakuumposer er således garanteret.

Det intelligente frakoblingssystem forhindrer vand i at løbe over eller brænde, når der ikke er nok vand. Du kan sikkert forlade køkkenet, mens du laver mad.

Quickstick slow cooker er lavet af rustfrit stål og kan betjenes via LCD touch displayet. Ud over Sous Vide-processen kan Klarstein Quickstick også bruges til normal madlavning ved lave temperaturer, til opvarmning eller til at holde maden varm.Let at rengøre, ikke tage meget plads og optisk fængslende Klarstein Quickstick  slow cooker gør sund madlavning til en barneleg og er også en professionel enhed til lægfolk.

Grundlæggende oplysninger:Præcis temperaturregulering (+/- 0,2 C)Konstant temperatur i hele beholderen takket være indbygget cirkulationspumpeTemperaturregulering i området 50-95 °C

Funktioner:Skærm tænd/sluk-knapTimerfunktion (0:00 til 59:59)Blå LCD-berøringsskærmBerøringsskærm i rustfrit stålEnkel betjening og rengøringTager ikke meget pladsEffekt: 1300 wattStrømforsyning: 220-240 V; 50 Hz

Leveringsomfang:1 x enhedBrugervejledning på tysk (andre sprog: engelsk)

Mål: Mål ca.: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (B x H x D) Vægt: ca. 1,1 kg



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.