FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Udforsk dit instinkt
Sejhed af militær kvalitet / 10 ATM VandmodstandMåling af blod-iltmætning
EVENTYRLIGT DESIGN
Udholdenhed, der matcher din egen
Formen på Amazfit T-Rex Pro er hård og solid med tydelige vinkler. Efter at have bestået 15 militære test1, kan uret kæmpe med dig gennem varme ørkener, fugtige regnskove og polære gletsjere. Vidne til udholdenhed, der trodser elementerne med lethed.
* De relevante data om dette emne stammer fra følgende rapport: Horisont 202005252293-01DA-G2. Langvarig eksponering anbefales ikke, da det kan beskadige uret og dets komponenter.
Sejhed indefra og ud
Amazfit T-Rex Pro er en titanisk kombination af praktisk, styrke og komfort.
Den ydre ramme gennemgår en metalsprøjtningsproces, som forbedrer de rige teksturer i den lette 60 g urkrop.
Klarheden i 1.3-tommer HD AMOLED-farveskærmen med dens altid tændte skærm sikrer, at du ikke behøver at stoppe din aktivitet for at kontrollere vigtige oplysninger.
Amazfit T-Rex Pro ledsages af en hudvenlig silikonerem med et svedtransporterende design for at sikre, at den forbliver tør og behagelig.
DIN PARTNER I UDFORSKNING
Tag af sted, og se det i øjnene, hvad der kommer
Amazfit T-Rex Pro er udforskningspartner på højt niveau, der understøtter fire globale navigationssatellitsystemer, 10 ATM vandmodstand2, et blod-iltmætningsmålingssystem3, en vejrtracker4, en solopgangs- og solnedgangsmonitor4, en aktuel månefasevisning5, et kompas og barometrisk højdemåler, ultralang 18-dages batterilevetid6 med typisk brug og over 100 forskellige sportstilstande7.
Udforsk det ukendte
De fire understøttede globale satellitnavigationssystemer tilbyder hurtig positionering med en høj grad af nøjagtighed. Uanset hvor du tager hen, ved du altid, hvor du er8.
Kør tidevandet og lav et stænk
Med en 10 ATM-klasse er Amazfit T-Rex Pro vandafvisende til en dybde på op til 100 meter2, så du kan surfe, svømme eller udforske den mystiske undervandsverden sammen.
Stig sikkert op med måling af blod-iltmætning3
I højtliggende områder kommer hver meter, du rejser opad, med større udfordringer. Amazfit T-Rex Pro vil derfor advare dig, når den registrerer, at du oplever store højdeændringer9, og bede dig om at tage blod-iltmætningstesten. Denne test kan også tages, når du føler dig utilpas, for bedre at beskytte din krop.
Træn fuldt ud, og spor hver eneste bevægelse
Amazfit T-Rex Pro har over 100 sportstilstande7 og kan bruges til at overvåge kritiske data såsom træningspuls, tilbagelagt afstand, bevægelseshastighed og forbrændte kalorier i realtid for de fleste sportstilstande for at hjælpe dig med at spore og forbedre din atletiske præstation.
FirstBeat-algoritmen™ vurderer specialiserede data såsom din maksimale iltoptagelse10, fuld restitutionstid og træningsbelastning for at kvantificere dine præstationer efter hver udfordring.
Vores seneste selvudviklede ExerSense-algoritme™ til træningsgenkendelse genkender automatisk otte sportstilstande og registrerer tilsvarende træningsdata11.
BESKYT DIT HELBRED OG HOLD DIG I FORM
Hold dine fremskridt tikkende med pulsmåling12
Amazfit T-Rex Pro tilbyder 24-timers pulsovervågning og er i stand til at give øjeblikkelige advarsler om høj puls. Hjertesundhed er en topprioritet, og derfor sporer din Amazfit T-Rex Pro det hele tiden og kan også registrere din pulsvariation (HRV) hele dagen for at overvåge dit stressniveau. At lære at slappe af er det første skridt i at beskytte dit helbred.
Få personlige evalueringer med PAI13
PAI er et sundhedsvurderingssystem, der bruger en algoritme til at omdanne komplekse oplysninger såsom puls, aktivitetsvarighed og andre sundhedsdata til en enkelt numerisk værdi, der er unik for hver bruger. PAI-sundhedsvurderingssystemet understøtter de fleste træningstilstande, uanset tid eller placering, og opretter desuden også en tilpasset sundhedsevaluering for hver bruger for at tilbyde en personlig brugeroplevelse.
Forstå din hvile med overvågning af søvnkvalitet14
Søvnkvalitet er afgørende for helbredet, og derfor fungerer Amazfit T-Rex Pro som din personlige søvnassistent. Uret kan genkende forskellige søvntilstande - såsom de lette, dybe og REM-søvnstadier samt lure i dagtimerne og overvåger eventuelle vejrtrækningsproblemer under din søvn15.
Din ultimative personlige assistent
Amazfit T-Rex Pro giver dig besked om indgående tekstbeskeder eller opkald, planlagte alarmer og begivenheder for at forhindre dig i at gå glip af vigtige oplysninger. Det kan også nemt styre musikafspilning på din mobiltelefon via Bluetooth, så du kan nyde dine yndlingsafspilningslister på farten.
Specifikationer:

Dimensioner: 47,7 x 47,7 x 13,5 mm
Vægt: 59,4 g (med rem)
Kropsmateriale: Polycarbonat
Remmateriale: Silikonegummi
Remlængde: 122 mm (lang), 78 mm (kort)
Rem bredde: 22mm
Vandafvisende kvalitet: 10 ATM
Berøringsskærm: Hærdet glas + anti-fingeraftryksbelægning
Skærm: 1,3" HD AMOLED-skærm
Opløsning: 360 x 360
Alw



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.