FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Dynamisk lydkvalitet, der går overalt, hvor du gør Vand- og støvbestandig / Lang batterilevetid / Bluetooth 5.0 / Dual Audio
Kompakt, bærbar og let
Mi bærbar Bluetooth-højttaler er lille nok til at bære i en taske eller holde i håndfladen. Hver højttaler vejer kun så meget som en Mi 9 Pro-mobiltelefon, så du kan tage din musik med overalt uden at føle dig tynget.
Sofistikeret design skjuler alt andet end dynamisk lyd
Det kompakte, men kraftfulde design af interiøret indeholder dobbelte drivere med sjældne jordarters magneter, en canadisk langfibermembran og en passiv radiator, der gør det muligt for højttaleren at gengive musik med blændende lydkvalitet for maksimal spænding og nydelse.

Dobbelte drivere med sjældne jordarters magneter - Kraftige magneter giver høj følsomhed og realistiske detaljer.
Canadisk langfibermembran - Passende dæmpning undertrykker keglebrud for klar og naturlig lyd.
Passiv radiator - Forbedrer dyb bas og lavfrekvent gengivelse for bedre lydtekstur.

IP67-klassificering* for ro i sindet
Mi bærbar Bluetooth-højttaler er klassificeret niveau 5 for støv- og vandmodstand, hvilket betyder, at de interne komponenter er beskyttet mod sved, regn og støv, så du kan føle dig sikker på at tage den med overalt.
10-timers batteri for længerevarende nydelse
Nyd op til 10 timers musik* på fuld opladning med det store 2000 mAh batteri. USB-C-opladningsport understøtter op- eller nedstikretning for hurtigere og nemmere opladning. Mere strøm og længere batterilevetid betyder, at din musik holder længere, når du går ud.
Bluetooth 5.0 til hurtige, stabile forbindelser
Nyd trådløs frihed med den integrerede Bluetooth 5.0-chip, som sikrer kompatibilitet med en lang række enheder, et stabilt signal, hurtig transmissionshastighed og kraftig interferensreduktion.
Dobbelt lyd* til stereolyd
Mi bærbar Bluetooth-højttaler understøtter ægte trådløs stereoforbindelse. Dette giver dig mulighed for at kombinere to højttalere til en trådløs stereokonfiguration, hvor de to højttalere fungerer som højre og venstre lydkanal, for en mere imponerende lytteoplevelse.
Klarere lyd for bedre samtaler
Besvar og læg på opkald med et enkelt tryk, og nyd klar, naturlig lyd i opkald takket være den indbyggede mikrofon med høj følsomhed og signal/støj-forhold samt integreret ekkoannullering.
* Støv- og vandafvisende testinstitution: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; Testrapport: WTI96003463. *Testbetingelser for højttalerbatteriets levetid: Højttaleren kan afspille musik i op til 10 timer i enkelttilstand ved 60 % lydstyrke på en fuld opladning. Dataene kan variere afhængigt af miljø- og brugsforhold. Testinstitution: MORLAB Laboratorium. Rapportnummer: SZ19110107A01. *Dobbelt lydforbindelse kræver, at begge tilsluttede enheder har denne funktion. Mi bærbar Bluetooth-højttaler sælges som en enkelt højttaler; To kan købes for at bruge dual audio connection-funktionen. For at få den bedste trådløse stereooplevelse anbefales det at placere de to tilsluttede højttalere med 0,5 til 1,2 meters afstand. *Sørg for, at opladningsporten er fri for væske og fremmedlegemer før opladning. For at forhindre vand i at komme ind i opladningsporten skal du lukke dækslet til gummiopladningsporten tæt, når du bruger højttaleren. *Hvis højttaleren bliver våd, skal du tørre den af så hurtigt som muligt for at holde den i god stand og i god stand.
Specifikationer:

Produktmodel nr.: XMYX04WM
Produktets dimensioner: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profiler: HFP/A2DP/AVRCP
Batterikapacitet: 2000 mAh
Støv- og vandafvisende: IP55
Input parametre: 5V 1A
Andre funktioner: Dobbelt lydforbindelse
Produktets nettovægt: 185 g
Bluetooth-version: Bluetooth 5.0
Kommunikationsområde: 10 m (åbent rum uden forhindringer)
Kontinuerlig afspilningstid: 10 timer (60% lydstyrke)
Opladningsport: USB-C
Implementerede standarder: Q/WMSX 010-2018



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.