FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Fjernbetjening via smartphone - 2200W - Velegnet til miljøer op til 46 m2 - Konstant temperatur mellem 16-28ºC - Indbygget skærm - IPX4 vandtæt
Hurtig opvarmning af værelserne med 2200W
For at være mere præcis er Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S en smart elektrisk varmelegeme med aluminiumsfolie og 72 opvarmelige elementer. Dette gør den perfekt til opvarmning af rum på op til 46 m2. Og takket være dens høje varmeafledningseffekt på op til 2200W vil den gøre det hurtigt.
Støjsvag drift og naturlig luftopvarmning
En anden fordel ved denne radiator er, at den ikke har nogen ventilatorer, så den opvarmer luften naturligt uden at tørre den ud og uden at flytte partikler, der kan forværre allergisymptomer, og udføre en mere støjsvag operation. I stedet gør Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S brug af et netværksforbundet, bikagelignende ledningssystem, der styrer luftstrømmen til overfladen.
Konstant temperatur mellem 16-28ºC
Vælg den temperatur, du ønsker mellem 16 og 28 grader, og slap af, Mi Smart Space Heater 1S gør resten. Takket være den integrerede dobbelte temperatursensor opretholder Xiaomi 1S-varmelegemet en konstant temperatur, når den forudindstillede værdi nås.
Fjernbetjening fra smartphone
Og her er den smarte del! Tilslut Mi Smart Space Heater 1S-radiatoren via Wi-Fi og Mi Home-appen, og styr den fra din smartphone hvor som helst. Tænd den, når du forlader arbejdet, så når du kommer hjem, er rummet allerede varmt; skru op eller ned for temperaturen uden at flytte fra din sofa eller seng osv...
Kontrol af berøringsskærm
Selvom du ikke vil bruge din telefon, behøver du heller ikke. Xiaomi Mi Smart Space Heater har også en stor skærm med tre niveauer af lysstyrke og berøringskontrol, så du kan indstille temperaturen og strømmen derfra.
Et omhyggeligt design, der er typisk for Xiaomi
Det, der adskiller Mi Smart Space Heater S fra resten af varmeapparaterne i denne prisklasse, er opmærksomheden på detaljer. Til at begynde med er alle kanter og hjørner afrundet for at undgå skader fra slag; og dens ben er skridsikre. Derudover vil den være meget nem at transportere og opbevare takket være dens lette vægt på 6 kg og dens sidegreb. Og selvfølgelig vil det være helt brugbart i badeværelset takket være dets IPX4-certificerede vandtætning.
*Denne Xiaomi-enhed synkroniseres med den europæiske server
Specifikationer:

Generelle parametre

Mærke: Xiaomi
Produkt: Smart varmelegeme
Navn: Mi Smart Space Heater
Model: 1S (DNQZNB05ZM)

Tekniske parametre

Type: Ark Crest
Varmekilde: Elektrisk
Varmeeffekt: 2200 W
Beskyttelse mod overophedning: Ja

Design

Håndtag: Ja
Digital skærm: Ja
Farve: Aluminium / Hvid
Lægning muligheder: Gulv

Dimensioner og vægt

Dimensioner (højde x bredde x dybde): 459 x 684 x 90 mm
Bredde med understøtning : 203 mm
Vægt: 6 kg



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.