FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

En kompakt og let hurtigtørrer
9,5 cm ultrakort kabinet / 20 m/s super stor luftstrøm / 50 millioner negative ioner / 57 °C smart temperaturregulering
Komfortabel at holde, let og praktisk til rejser
Den innovative struktur leveres med et ultrakort kabinet, ikke længere end en læbestift, som giver mulighed for et behageligt greb. Tag det nemt med dig, mens du rejser for ekstra sikkerhed.

Læbestift længde*
Letvægts krop

Turbofanblade til at producere stærk og stabil luftstrøm
Med udgangspunkt i arbejdsprincippet for flyturbinemotorer reducerer et unikt design med buede vinger og en luftudgang tab af vindkraft og forbedrer lufthastigheden effektivt. Den højtydende motor producerer en stærk luftstrøm, der hurtigt fordamper fugt uden at kræve høje temperaturer.

20 m/s m/s - Stor luftgennemstrømning*
7 knive - Vingeformede knive

Behagelig temperatur for at beskytte dit hår
Temperaturen detekteres 60 gange i sekundet, og resultatet sendes direkte til mikroprocessoren for at justere lufttemperaturen i realtid og sikre, at temperaturen forbliver stabil ved 57 °C. Videnskabelig temperaturkontrol forhindrer hårskader og hjælper dit hår med at bevare sin sunde glans.
Lær af L'Oréal Arts Ambassador om den rigtige måde at tørre dit hår på
Jason sagde: "At flytte hårtørreren nedad under tørring giver glattere hår og forårsager mindre hårskader. Du skal holde en afstand på mindst 10 cm mellem luftudløbet og dit hår. Om sommeren er den anbefalede temperatur 57 °C, hvilket beskytter håret bedre."
JASON CUI, L'Oréal Arts Ambassadør, tidligere chefstylist for Hermès, LV og Dior modeshows i Kina og officiel stylist for Harper's Bazaar.
Tør hurtigt uden at beskadige dit hår og gå på arbejde og føl dig frisk
Ikke alle hårtørrere kan nå en tørrehastighed på 6,1 g/min*. Den stærke luftstrøm gør det muligt for fugten at fordampe hurtigt, hvilket reducerer den tid, der bruges på at tørre dit hår, hvad enten det er tidligt om morgenen eller før du går i seng.

Tidlige morgener - Reducerer den tid, der bruges på at tørre hår og giver dig en forfriskende morgen
Før sengetid - Tørrer hurtigt og beskytter dit hår for en god nats søvn

Glattere og skinnende hår
Den indbyggede iongenerator kan frigive så mange som 50 millioner negative ioner i sin stærke luftstrøm, hvilket reducerer statisk elektricitet, forhindrer krus, flader hårbånd og giver dit hår en skinnende glans. Det giver også en hurtig og blid tørring for at forbedre dit hårs sundhed.

50 millioner negative ioner*
Flader håret neglebånd
Neutraliserer statisk elektricitet

Tag mere kontrol over, hvordan du tørrer dit hår Gem temperaturindstillinger for mere bekvemmelighed
Giver dig mulighed for at skifte frit mellem varm og kold luft og bedre kontrollere lufthastigheden. Du skal blot skubbe og trykke for at komme i gang og vælge mellem tre temperaturindstillinger for jævn og behagelig luftstrøm. Den anvendte temperatur gemmes automatisk og aktiveres, næste gang du bruger den.
Grebet giver dig en behagelig følelse af berøring
UV-belægningen er modstandsdygtig over for snavs og har et blødt touch, hvilket giver dig et behageligt greb.
Reduceret støj under tørring af håret
Luftstrømningsmodstanden reduceres under transmission for effektivt at kontrollere støjen. Med en blødere lyd og stærkere luftstrøm kan du og din familie få en mere behagelig hårtørringsoplevelse.
Flere overophedningsbeskyttelser for øget sikkerhed
NTC registrerer temperaturen på den udgående luft i realtid. De valgte højpræcisionselementer kan automatisk udløse overophedningsbeskyttelse og slukke for strømmen i tilfælde af for høje temperaturer. I ekstreme tilfælde udløses sikringsbeskyttelse for at sikre sikkerheden.

NTC temperatur detektering
Beskyttelse mod overophedning
Sikring beskyttelse

Raffinerede detaljer, genialt design

360° dobbeltlags anti-burn dyse - Sikker og hurtig styling
Hængende krog - Kan nemt opbevares
Ergonomisk håndtag - Behageligt greb
Forstærket netledning - Isolerer varme og modstår høje temperaturer

* Læbestiftlængde: Længden af huset svarer til en pind læbestift (Dior Lip Tattoo). *20 m/s stor luftstrøm: den maksimale lufthastighed ved stærk, kold lufttilstand målt ved nominel spænding med en afstand på 10 cm mellem prøveproduktets luftudløb og prøvningsanordningens luftindtag. *57 °C smart temperaturregulering: Temperaturforskellen var ±8 °C, da prøveproduktet blev testet ved forskellige omgivelsestemperaturer og forskellige lufthastigheder ved hjælp af en standard 53-punkts temperaturtestenhed, hvor testens omgivelsestemperatur blev indstillet til 15 °C/20 °C/25 °C/30 °C, lufthastigheden indstillet til stærk/blød under 57 °C konstant temperatur, og temperaturføleren placeret ved 10 cm fra luftudløbet. *Tørrehastighed på 6,1 g/min.: Værdien blev målt ved en temperatur på 24,3 °C og en luftfugtighed på 52 % RH, hvor produktet var indstillet til høj luftstrøm og varmluftstilstand, og prøvekluden var placeret 10 cm fra prøveproduktets luftudgang



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.