FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Ultrakort kasteafstand, en massiv skærm til dit hjem

Ultrakort kasteafstand, vægmonterbar
Massivt 150" projektionsområde
ALPD 3.0 laserlyskildeteknologi
Høj farvenøjagtighed og lysstyrke.
3000:1 oprindelig kontrast
Indbygget Google Assistant / Google Android 8.1 TV-indhold

* Xiaomi Laser Projector kan vise traditionelle kabel-tv-programmer gennem en tv-modtager, såsom en tv-set-top-boks eller IPTV-set-top-boks. Det kan ikke direkte modtage udsendte tv-signaler.
Vinder af Japans Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award og IDEA Award er kendt som de fire store globale designpriser.
Dette er verdens første ultrakorte fokale laserprojektor med ALPD-teknologi, der leverer op til 150-tommer Full HD i en afstand af 50 cm med et højt kontrastforhold på 1500 lumen og 3000: 1 og en produktlevetid på 20.000 timer. Dette højteknologiske produkt bruger et kompakt og minimalt "boks" -designsprog og opretholder stilistisk sammenhæng med selv sin Bluetooth-fjernbetjening. Styr enheden hvor som helst i rummet. Stemmeaktiverede assistenter kan hurtigt finde programmer eller give andre interaktive seeroplevelser.
- Bedømmelsespanelet for Good Design Award
En massiv skærm til dit hjem
Xiaomi Laser Projector kan projicere en skærm så stor som 150 tommer. Tag det private teater med ind i dit hjem.
Massivt 150" projektionsområdeGør dit hjem til en privat biograf
Juster nemt skærmstørrelsen til et sted mellem 80-150 tommer.
Oplev den fordybende fornøjelse at se en film, lytte til en koncert eller spille et spil på en massiv skærm.
Ultrakort kasteafstandProjekt en stor skærm, selv fra tæt hold
Bruger et 0,233:1 ultrakort brændviddedesign til at fjerne generne ved den langdistanceprojektion, som traditionelle projektorer har brug for. Xiaomi Laser Projector kan placeres 1.97 '' ~ 19.7 '' væk fra skærmoverfladen på et tv-skab eller monteret på en væg. Der er ingen grund til at håndtere vanskelige ledninger eller forhindringer.

1.97'' ~ 19.7'' fra skærmens overflade
Let at flytte
Intet behov for specielle ledninger

Biograf-kvalitet
Xiaomi Laser Projector har 3000: 1 indbygget kontrast, der kan sammenlignes med hvad der findes i biografer. Med rødt lysforhold så højt som 16-18% er farverne levende og lyse.
ALPD 3.0 laserlyskildeteknologi
Indeholder ny ALPD 3.0-laserskærmteknologi fra Appotronics*, som er førende på markedet inden for skærmfarve, kontrast og lysstyrke. Ikke alene er billeder lyse og klare, ALPD 3.0 giver os mulighed for at forbedre produktets levetid og reducere maskinens størrelse.
* Appotronics er verdens førende innovatør inden for laserfosforteknologi med høj lysstyrke. Mere end 3.000 teatre bruger denne teknologi rundt om i verden.
85%+ NTSC farveområdeBredt farveområde og distribution
Farve er en vigtig del af hele projektionsskærmen. Hvis farveområdet er for lille, kan projektoren ikke vise filmens sande farver. Xiaomi Laser Projector bruger innovativ fem-trins farvehjulsteknologi til projektionshastigheder for rødt lys på 16-18% *. NTSC-farveområdet på 85% giver rig og trofast farvegengivelse.
* Konventionelle projektorer bruger normalt kun en tre- eller firetrins farvehjul. Fremskrivningsrater for rødt lys falder normalt under 10%
3000:1 indbygget kontrastSelv mørkere scener projiceres tydeligt
Vi klager ofte over, at det kan være svært at se vigtige detaljer i en biograf, fordi mørke billeder ikke projiceres tydeligt. Xiaomi Laser Projector har 3000: 1 indbygget kontrast, langt over 2000: 1-standarden i biografer. Den har også en opløsning på 1920*1080 og understøttelse af HDR, så detaljerne er tydelige, selv i mørke.
5000 lumen lysstyrke lyskilde
Xiaomi Laser Projector tilbyder lyskilde lysstyrke på op til 5000 lumen, billedlysstyrke på 1600 ANSI lumen og projektionsskærm lysstyrke på 15-18fL, sammenlignelig med biografstandard.
* fL er den kinesiske biografstandard til måling af lysstyrke. En lysstyrke på 14 fL accepteres generelt til 2D-biografprojektion i Kina og 4,5 fL til 3D-billeder.
TL DLP digital lysbehandlingsteknologi
Indeholder DLP digital lysbehandlingsteknologi fra Texas Instruments. Denne teknologi er baseret på DMD-chippen til visuel digital informationsvisning. Ved hjælp af denne teknologi kan Xiaomi Laser Projector vise billedet tydeligere og levende. Samtidig er detaljerne i billedet levende med en høj restaureringsrate.
5.4um pixel DMD-chip2.07 millioner reflekterende linser, så hver tomme af den store skærm er klar og skarp
Chippen har mere end 2,07 millioner 5,4um reflektorer, hver som et lille spejl, der vender ± 17 ° uafhængigt med en hastighed på 16,66 millioner cyklusser i sekundet, hvilket konvergerer strålens forskellige farver på en ultrakort fokal laserlinse for en high-definition seeroplevelse.
Lampens levetid på over 25000 timerSe film hver dag året rundt.
Appotronics ALPD 3.0 laserlyskildeteknologi kan effektivt sikre lampens levetid på 25.000 timer eller mere, svarende til tiden



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.