FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Øjeblikkeligt UV-C steriliseringssystem frigiver ren og sund tåge
UV-C øjeblikkelig sterilisering / Let at bruge topfyld / Patenteret elektrisk vandventil med lav støj / Konstant sund fugtighed
Nyd sund tåge og behagelig fugtighed
Vores hjem er vores tilflugtssted, og at skabe behagelig fugtighed derhjemme er kun begyndelsen for Mi Smart Antibakteriel Luftfugter.Du vil føle, at du indånder ren bjergskovluft, og du vil føle dig ubekymret og afslappet.
Øjeblikkelig UV-C sterilisering og rensning [1]Opbevaret vand rengøres, så en ren vandkilde bruges til at øge fugtigheden
Luftfugterens vandkilde er kritisk. Postevand indeholder altid bakterier, og bakterier kan ende i renset vand, hvis de efterlades i vandtanken for længe. I Mi Smart Antibakteriel Befugter skal vand passere gennem UV-C-steriliseringsområdet, før det forstøves for at befugte luften. Vand steriliseres og renses øjeblikkeligt, og da kun frisk, rent vand bruges til at skabe en sund tåge, behøver du ikke bekymre dig om forurening af opbevaret vand.

kold katode - UV-lampen udsender et kraftigt lys
Dræber bakterier - Dræber bakterier i vandet
Øjeblikkeligt - Øjeblikkelig rengøring før forstøvning til befugtning

Ideelt design og let at brugeTilføj vand let og fyld meget hurtigt
Det nye genopfyldningsdesign af Mi Smart Antibakteriel Befugter giver dig mulighed for at tilføje vand ved blot at fjerne låget. Det er ikke nødvendigt at tage vandtanken ud eller flytte mange gange, hvilket sparer tid og kræfter. Alt er blevet undersøgt for at gøre designet så brugervenligt som muligt.
Patenteret støjsvag elektrisk vandventilStøjsvag og diskret, mindre end 38 dB
En støj kan høres, når vandventilen fungerer, og vand strømmer fra vandtanken til kanalerne i hoveddelen. Med støjreduktionsteknologi gør F &U på elektrisk vandventilstruktur det muligt for Mi smart antibakteriel luftfugter at give stabil vandforsyning under steriliseringscyklus. Sammen med en langsommere kørsel reduceres støj fra genvanding, hvilket sikrer en stille og diskret oplevelse. Der er lagt særlig vægt på hvert trin.
Konstant og behagelig fugtighed, som om foråretKonstant og sund fugtighed, som dagene i april
Ifølge forskning er den gennemsnitlige fugtighed i kinesiske byer i april omkring 58% [4]. Dette fugtighedsniveau er ideelt for både vores helbred og vores hjem [5]. Når tilstanden konstant fugtighed aktiveres, opretholdes indeklimaet automatisk på et niveau på ca. 60% [6], hvilket er det passende fugtighedsniveau.

Luft for fugtig
Komfortabel fugtighedszone
Tør luft

Højfrekvent forstøvningssystem med keramisk kerneDelikat tåge trænger ind i porerne og nærer musklerne
Valg af en højfrekvent forstøvningsskive med keramisk kerne får vandet til at forstøve i 1-5 mikron partikler. Disse partikler kommer øjeblikkeligt ud af tågekanalen med en hastighed på op til 300 ml/t [7]. Små partikler trænger forsigtigt ind i din hud og får direkte adgang til muskelunderlagene, så din hud kan absorbere vand som en svamp og bevare sin fugtighed.

Forglasset keramisk kerne, sekundær resonans til glat forstøvning
Højfrekvent svingning, indledende dispersion af flydende vand
300mL / time tågehastighed befugter store rum

4,5 L kapacitet vandtankStor vandkapacitet til kontinuerlig befugtning dag eller nat
Fordi vi anerkender dit behov for befugtning over lange perioder, har vi udvidet vores vandtankkapacitet til 4.5L, hvilket svarer til cirka atten 250 ml flasker mineralvand. Påfyldning af vandtanken tillader kontinuerlig befugtning i 12 til 15 timer [8]. Sig "farvel" til at gå frem og tilbage eller vågne op midt om natten for at tilføje vand. Denne luftfugter gør dit liv lettere. Vandtanken har en topmonteret åbning og en stor diameter, hvilket gør det nemt at rengøre, samtidig med at forurening af opbevaret vand forhindres.
Statusringe med synlige segmenterFugttilstand er let synlig selv i mørk nat
Maskinhuset er designet med segmenterede statusringe, der lyser diskret op. Hvert segment viser status for en anden funktion og holder dig i kontrol med ensartet tågemængde og fugtighed synlig med et øjeblik. Du kan også frit justere luftfugtigheden med et tryk på en knap, så du altid har den fugtighed og de komfortniveauer, du ønsker.

Lav tågeindstilling - Fugtighed egnet til foråret
Medium tågeindstilling - Fugtighed egnet til efterår og airconditionerede værelser
Høj tågeindstilling - Fugtighed egnet til vinter og tør sæson
Konstant fugtighedstilstand - Justerer automatisk mængden af tåge
Mangel på vand / fjern vandtanken - Vand nødvendigt eller opsæt vandtanken

Der er lagt stor vægt på alle detaljer

Koncentreret sprøjtedyse: tåge stiger højt og efterlader borde tørre
Ringformet luftindtag på bunden: letter hurtig spredning af fugtighed
Blød og behagelig belysning: din ledsager til natten
Gennemsigtig vandmåler: giver dig mulighed for at se vandstanden med et øjeblik

Bemærkninger[1] Antibakteriel testning var con



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.