FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

4K Ultra HD streaming medieafspiller

Kraftfuld processor
4K Ultra HD
Google TV
Dolby Vision® og HDR10+
Dolby Atmos® og DTS-HD
2GB RAM + 8GB ROM
Bluetooth 5.2
Dual-band Wi-Fi

4K Ultra HD-billedkvalitetEt mere detaljeret og levende billede
4K Ultra HD realiserer et mere detaljeret og levende billede, som du kan fordybe dig i*.
Dolby Vision® & HDR10+Et skarpere billede under alle lysforhold
Med Dolby Vision® og HDR10+ har billeder nu et højere dynamisk område og har mere fantastisk lysstyrke, kontrast og farve end før. HDR-billeder har også mere detaljerede skygger og højdepunkter.
Dolby Atmos® & DTS-HDExtraordinær lydoplevelse
Som revolutionerende rumlig lydteknologi bringer Dolby Atmos® den ultimative biografoplevelse ind i din stue ved at omgive dig med kraftfulde lydeffekter*, og DTS-HD leverer også ekstraordinær lyd i høj kvalitet.
Kraftfuld processorAccelereret oplevelse
Quad-core CPU'en leverer effektiv ydeevne. Med højtydende GPU kan tv'et nu blive din nye underholdningsplatform. 2 GB RAM + 8 GB ROM * combo giver en jævnere seeroplevelse.

Quad-core CPU
GPU med høj ydeevne
2GB RAM
8GB ROM

Underholdning, du elsker, med lidt hjælp fra Google
Google TV™ samler film, serier og meget mere fra alle dine apps og abonnementer og organiserer dem kun for dig. Opdag nye ting, du kan se, med anbefalinger baseret på, hvad du ser, og hvad der interesserer dig, på tværs af dine abonnementer og det indhold, der er tilgængeligt for dig.
Gør mere på dit tv med din stemme
Dit tv er mere nyttigt end nogensinde. Bed Google om at finde film, streame apps, afspille musik og styre fjernsynet – alt sammen med din stemme. Du kan endda få svar, styre smartenheder i hjemmet og meget mere. Du skal bare sige "Ok Google" eller trykke på Google Assistent-knappen på fjernbetjeningen for at komme i gang.
360° Bluetooth & IR-fjernbetjening
Det intuitive knaplayout og Bluetooth giver dig adgang til dit yndlingsindhold meget hurtigere fra enhver vinkel. Med den indbyggede IR kan du også styre strøm og lydstyrke på dit tv eller soundbar, alt sammen med en enkelt fjernbetjening.
Trådløs projektionOpgraderet synsvinkel
Chromecast Built-in™ * gør det nemmere at projicere indhold fra smartenheder over på tv'et, hvilket giver mulighed for en bredere betragtningsvinkel.
Mainstream-porteAktivér flere muligheder
Rigelige muligheder for mainstream-porte, der tillader nem udvidelse uden begrænsninger.

Lydudgang - Hovedtelefonstik; Eksterne højttalere
Tilslut HDMI - Link TV
USB-port - Understøtter USB til ethernet-adapter
Indsæt USB-flashdisk - Lokal videoafspilning

Kom i gang i 3 enkle trin

Tilslut Xiaomi TV Box S (2. generation) til dit tv's HDMI-port
Opret forbindelse til internettet
Begynd at streame

Bemærkninger:*Billederne af funktioner, der vises på denne side, er kun til illustrative formål og afspejler muligvis ikke det faktiske produkt eller dets konfiguration.*Filmkilde og enheder med 4K-skærm er påkrævet.*Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos og dobbelt-D-symbolet er registrerede varemærker tilhørende Dolby Laboratories Licensing Corporation.*Kræver videostreamingindhold og enheder, der understøtter Dolby Vision®, Dolby Atmos®-, HDR10+- og DTS-afkodning.*Google Assistent er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Tilgængeligheden af tjenester varierer afhængigt af land og sprog.*Den faktiske tilgængelige hukommelse og lagerkapacitet kan variere eller blive reduceret på grund af en række faktorer: Da operativsystemet optager en del af hukommelsen (RAM), er den faktiske tilgængelige plads mindre end den angivne hukommelseskapacitet; På grund af operativsystemet og forudinstallerede programmer, der optager en del af flashhukommelsen (ROM), er den faktiske tilgængelige lagerplads mindre end den angivne kapacitet for flash-lager.*Kræver indbyggede Chromecast-aktiverede™ apps.*Google TV er navnet på denne enheds softwareoplevelse og et varemærke tilhørende Google LLC. Google, YouTube, indbygget Chromecast, YouTube Kids og andre mærker er varemærker tilhørende Google LLC.*Produktbilleder og -modeller, data, funktioner, ydeevne, specifikationer, brugergrænseflade og andre produktoplysninger er kun til reference. Xiaomi kan ændre disse oplysninger. For detaljer henvises til produktet og produktets brugervejledning. Medmindre andet er angivet, er de data, der henvises til på dette websted, resultaterne af Xiaomis interne tests.*Produktwebstedet viser de typiske værdidata. Alle data kommer fra Xiaomi Laboratories, design- og teknologiparametre, og data blev leveret af leverandører. Testdataene kan variere lidt mellem forskellige testversioner og testmiljøer og kan notere afspejler det faktiske produkt.*Platforme og indhold kan variere afhængigt af dit land eller område. Se de tjenester, der er tilgængelige i din lokalitet for yderligere oplysninger.*Fjernbetjeningens udseende og funktioner kan variere fra marked til marked. Se venligst lokal produktinformation.
Specifikationer:

Dimensioner

Længde: 95,25Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.