FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Bliv smart, kom i form

Indbygget - GPS/GLONASS
Stilfuld 1,4 '' - farvedisplay
5 ATM - vandtæthed
120+ urskiver/emoji support
Puls/søvnovervågning
Op til 9 dages batterilevetid

1000+ tilpassede kombinationerNyt udseende, når du vil
Mi Watch Lite er ikke bare et smart ur, det har sin egen unikke personlighed. Der er tre farveindstillinger til urkassen, fem farveindstillinger til remmen, over 120 temaurskiver og tilpasning af urskivefunktion* for at tilfredsstille din stadigt skiftende stil.
1,4" TFT-farveberøringsskærm
Understøtter automatisk lysstyrkejustering. Alt hvad du behøver at vide på en skærm.
Håndterer både indendørs og udendørs træningDin egen personlige træner
11 træningstilstande5 ATM vandmodstand op til 50m
Uanset om du er indendørs eller udendørs, holder Mi Watch Lite styr på din bevægelse i realtid og understøtter indstilling af specifikke træningsmål for at hjælpe med at forbedre resultaterne af din træning.

Udendørs løb
Trædemølle
Udendørs cykling
Åbent vand
svømning
Freestyle
Svømning i poolen
Cricket*
Trekking
Trailløb

Indendørs cykling

Præcist dobbelt satellitpositioneringssystemUdforsk uendeligt
Med GPS+GLONASS-positionering og flere smarte sensorer kan uret nøjagtigt spore din bane, hastighed, distance og forbrændte kalorier. Det kan også måle eventuelle ændringer i puls, hvilket giver et klart billede af din træningsstatus.

GPS +GLONASS satellitpositionering
Barometer(højdemåler)
3-akset accelerometer/3-akset gyroskop
Kompas
PPG-sensor

Professionel sundhedsovervågningHold styr på din fysiske tilstand
Puls overvågning
Udstyret med en PPG-sensor kan uret nøjagtigt registrere din puls 24 timer i døgnet og give dig besked, når din puls går over normale niveauer. Det kan også gemme dine hvilepulsdata i 30 dage for at hjælpe med at overvåge langsigtede pulsændringer.
Overvågning af søvn
Analyser din søvnkvalitet ved at registrere komplette søvndata såsom dyb søvn, let søvn og søvnvarighed for at hjælpe med at opretholde gode søvnvaner.
Vejrtrækning
Udfør guidede åndedrætsøvelser i 1 til 5 minutter i en fast rytme for at lindre stress når som helst og hvor som helst.
Overblik over daglige sundhedsdata
Uret registrerer dine daglige puls-, trænings- og søvndata og sørger for, at du er velinformeret om din helbredstilstand.
Op til 9 dages batterilevetid Sparer besværet med daglig opladning
100% opladning på 2 timer

9 dage - Typisk brug*
10 timer - Kontinuerlig GPS-sportstilstand

Flere praktiske funktioner på dit håndled

Daglige optegnelser over forbrændte kalorier, skridttælling og gange, du har stået op.
Se øjeblikkeligt opkald, sms'er og appmeddelelser
Styr musik, mens du holder din telefon i lommen
Inaktive advarsler for at minde dig om at forblive aktiv

Find telefon
Vejrudsigt
Alarm
Stopur
Lommelygte
Timer

Tre urkasser og fem remme i moderigtige farver, kombiner som du vil

Lyserød
Elfenben
Sort
Marineblå
Oliven

* 50m vandmodstanden er baseret på standard GB / T 30106-2013 og er blevet testet af China National Horological Quality Supervision and Testing Center. Vandafvisende rapportnumre: Mi Watch Lite: QT2009041. Vandmodstandsklassificeringen er 5 ATM (svarende til en dybde på 50 m under vand), hvilket gør det muligt at bære enheden under brusebad og svømning, men ikke i saunaer eller ved dykning.*Appens brugergrænseflade kan ændres. Se den faktiske downloadede version af Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite for en nøjagtig gengivelse.*Enheden understøtter i øjeblikket kun overvågning af nattesøvn og understøtter ikke overvågning af korte lure i dagtimerne. Lang nats søvn refererer til søvn, der varer i mere end to timer efter at være faldet i søvn i natperioden. Standard natperioden varer fra kl. 21.00 til 9.00 den næste dag. Lang nattesøvn, der opfylder en af følgende betingelser, kan overvåges: 1) Søvnvarigheden er helt inden for natperioden; 2) Søvnen starter tidligere end kl. 21.00 eller slutter senere end kl. 9.00, men over 50 % af søvnvarigheden fandt sted inden for natteperioden.*Cricket-tilstand kan opgraderes via OTA-opdateringer.*Tilpassede urskivefunktioner: Nogle urskiver understøtter tilpasset skærmindhold, så du kan vælge at vise dine foretrukne eller mest anvendte funktioner på uret efter dine behov.*Den sorte, Elfenben og marineblå urkasser leveres med en rem i den tilsvarende farve. Olive og Pink stropperne skal købes separat.*Alle data på denne side vedrørende opladning og batterilevetid hentes fra Zhou Hai laboratorier. De faktiske resultater kan variere afhængigt af forskelle i softwareversion, miljø og urudgave og afspejler muligvis ikke det faktiske produkt.*Typisk batteriforbrug blev målt som følger: Uret blev indstillet til fabriksindstillingerne. Søvnovervågning, 30-minutters intervalpulsovervågning og non-stop trintælling var aktiveret. Bluetooth modtog og viste 100 meddelelser hver dag, to alarmer blev indstillet om dagen, den låste skærm blev tændt 50 tim



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.