FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
15 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Klassisk design bliver endnu mere avanceret
18W hurtig opladning / dobbelt port indløb / stikkontakt / lithiumionpolymerbatteri
Velegnet til flyrejser*
18 W indløb med to porteOpgraderet selvopladningsoplevelse

Dobbelt port til både Micro-USB og USB-C.
Maksimal indgangseffekt så høj som 18W;
Selvopladning kan gennemføres på 4 timer*.

18W dobbelt port udgang, der sikrer mere effektiv hurtig opladning
Dobbelt USB-A-udgangsgrænseflade, der er i stand til at oplade to enheder på samme tid. Understøtter 18W MAX hurtig opladning med enkelt port og tilbyder mere bekvem hurtig opladningsoplevelse.
Høj kapacitet på 10000mAh
Den høje kapacitet på 10000 mAh er nok til flere opladninger til én enhed*, hvilket opfylder dine opladningsbehov hele dagen.

1,9 gange – Opladning til Mi 9
1,6 gange – opladning til Mi 9T Pro
2.2 gange - Opladning til iPhone XS

Enkelt kabel til både opladning og selvopladning
Med Micro-USB-kablet inkluderet i pakken eller dit eget USB-C-kabel kan du nemt oplade Android-enheder eller selvoplade powerbanken.
*Dedikeret kabel kan være nødvendigt for at oplade Apple-enheder
Fås i to farver
Sølv og sort; enkel, men alligevel moderne.
Aluminiumslegering metaldæksel
Super høj strukturel styrke modstår fald og stød.
LED batteri indikator
Få et hurtigt overblik over batteristatus, og kend til brugen når som helst.
Brugervenlig opladningsfunktion med lille strøm
Tryk to gange på knappen "Kontroller batteri" for at skifte til lille strømopladningstilstand for at oplade små aktuelle enheder såsom Mi Bluetooth-headset, Mi Smart Band osv.*
Mere beskyttelse, øget sikkerhed
Komponenterne med høj præcisionsmodstand, induktans og kapacitans og lithiumpolymerbatteri af høj kvalitet kan let tackle overopladning, overafladning, overophedning, kortslutning og andre fejl, hvilket giver flere beskyttelser til både powerbanken og enhederne.
TemperaturbeskyttelseBrug termistor og temperaturreguleringsmekanisme for at sikre, at batteriet fungerer inden for det sikre temperaturområde.
KortslutningsbeskyttelseBeskytter automatisk hovedkortet og batteriet mod skader i tilfælde af unormale kortslutninger.
Nulstil beskyttelseTilføjet kredsløbshvilefunktion. I tilfælde af fejl, der forhindrer powerbanken i at fungere korrekt, kan du trykke på knappen "Check Battery" for at gendanne.
Indgangsoverspændingsbeskyttelse OVP-kredsløbet kan forhindre indgangsoverspænding for at undgå skader på back-end-kredsløbene.
Omvendt opladningsbeskyttelseHvis kablet og Micro-USB-porten er tilsluttet omvendt, lukkes kredsløbet automatisk for at beskytte opladningsenheden.
Beskyttelse af udgangsstrømSmart registrering af udgangsstrøm, når det er nødvendigt. Hvis udgangsstrømmen overstiger den øvre grænse, lukkes udgangen automatisk for at beskytte opladningsenheden.
Beskyttelse mod udgangsoverspændingSmart detektion af udgangsspænding, når det er nødvendigt. Hvis udgangsspændingen overstiger den øvre grænse, lukkes udgangen automatisk for at beskytte den enhed, der oplades.
Overopladning og overafladningsbeskyttelseTilføjet dedikerede batteribeskyttelseskomponenter for effektivt at forhindre batteriet i at overoplade og overaflade og undgå skader på batteriet.
Overspændingskortslutningsbeskyttelse på hardwareniveauDetekterer batteriets kortslutningsstatus på overspændingsniveau og reagerer hurtigt for at bryde det aktuelle kredsløb og effektivt beskytte batterisikkerheden.
I overensstemmelse med internationale luftfartsstandarder: enkelt bærbar opladningsenhed med en kapacitet på mindre end 100Wh, bestået UN38.3-test. Testrapporter fra laboratorierne China Electronic Standardization Institute (CESI); Betænkning nr.: S19-B0961-1. Selvopladning om fire timer: powerbanken testes i henhold til dens nominelle kapacitet; testmetoden er GB/T35590, som aflader powerbanken helt og sætter den i tomgang i 30 minutter standard hurtig opladning bruges (18W eller højere QC hurtigopladningsadapter er påkrævet).10000mAh høj kapacitet: Ved fuld kapacitet kan 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 oplade en enhed flere gange. Små strømenheder: 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 understøtter også lille strømopladning til Bluetooth-headset og smarte bånd af andre mærker end Xiaomi.Alle data uden særlige noter består af målte værdier fra ZIMI-laboratorier. Dataene kan variere afhængigt af miljømæssige ændringer.
Specifikationer:

Produktnr.: PLM09ZM
Batteritype: Lithiumpolymerbatteri
Batterikapacitet: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Nominel kapacitet: 5500mAh (5.1V / 2.6A)
Indgangsport: Micro-USB/USB-C
Udgangsporte: USB-A x 2
Indgang: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (maks. 18W)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Produkt dimensioner: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm
Opladningstid: ~ 4 timer med 9V / 2A eller 12V / 1.5A oplader ~ 6 timer med 5V / 2A oplader



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.