FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
14 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse


Ultra stor 1,83" LCD-skærm
200+ urskiver**Den aktuelle albumurskive er kun tilgængelig for Android-klienter.
Stilfuldt rektangelur
Omfattende sundhedsovervågningsfunktioner
100+ fitnesstilstande
5ATM vandtæthed*
12 dages typisk brug* / 8 dages kraftig brug*
Understøtter Bluetooth-telefonopkald®️**Taleopkald fra tredjepartsapp understøttes i øjeblikket ikke

Ultrastor 1,83" skærmNemmere at se
Den helt nye ultrastore og iriserende 1,83" skærm har flotte farver, klart display og fantastisk syn, så du kan se alt på et øjeblik fra beskedmeddelelsen til træningsdata. Det 2.5D buede højstyrkeglas giver mulighed for et mere elegant udseende og bedre slidstyrke.
200+ urskiverSkift efter din vilje
Mere end 200 urskiver giver dig mulighed for at ændre temaer efter din vilje. Det er nemt at vise din unikke personlighed, når du rækker hånden op.*Den aktuelle albumurskive er kun tilgængelig for Android-klienter.
Klassisk rektangelformet kasseMetallisk finish midterramme
Den klassiske og enkle rektangelurkasse har en NCVM-behandlet krop med en metallisk finish, der forbedrer dens udsøgte udseende. Dens tofarvede (plet og sølv) look viser også din gode smag.
Elegant tofarvet kropFarverige stropper for nem matchning
De fire remfarver, parret med en tofarvet krop, giver en anden visuel oplevelse og hjælper dig med frit at definere stilfulde farver. * Grønne og gule remme er tilbehør til detailhandlen og skal købes separat. 
Bluetooth-taleopkald*Nemt og bekvemt
Tilslut dit ur til din smartphone via Bluetooth. Telefonopkald kan besvares på uret med kun et tryk. Uanset om du arbejder eller træner, kan du række hånden op for at besvare telefonopkald på en køligere og mere bekvem måde.*Taleopkald fra tredjepartsapps understøttes i øjeblikket ikke
100+ fitnesstilstandeMere professionel og gratis at øve
Redmi Watch 3 Active tilbyder dig mere end 100 sportstilstande, inklusive 10 professionelle sportstilstande*. De indbyggede sensorer og professionelle sportsalgoritmer kan overvåge og analysere din krop, når du dyrker dine yndlingssportsgrene, og vise din indsats med et øjeblik. * 10 professionelle sportstilstande: udendørs løb, løbebånd, udendørs cykling, gåture, trekking, trailløb, vandreture, elliptisk, roer, sjippetov. 
5 ATM vandtæthedNyd plasken
Uanset om du nyder kølige stænk på lavt vand eller snorkling, kan du bære dit ur hele tiden. 5 ATM-vandtæthedsklassificering*, hvilket gør daglig brug mere bekymringsfri.
Registrering af iltmætning i blodetFå mere at vide om din fysiske tilstand
Den professionelle optiske oximetrisensor registrerer dit iltmætning i blodet og advarer dig ved et lavt iltniveau i blodet og er konstant opmærksom på dit helbred.
Pulsmåler, der varer hele dagenVær opmærksom på ændringer i din puls
Det kan overvåge din puls 24/7, så du hurtigt kan se ændringerne. Alarmerne sendes, når din puls er høj, og beskytter dit helbred døgnet rundt.
Videnskabelig søvnovervågningFå styr på din søvn
Redmi Watch 3 Active kan nøjagtigt registrere din søvnvarighed og tilstand ved kontinuerligt at overvåge dit ilt- og pulsindhold i blodet på forskellige stadier, såsom dyb søvn og let søvn, og give dig forslag til søvnforbedring i henhold til overvågningsdataene for at optimere din søvnkvalitet.
Magnetisk opladning12 dages ekstra lang batterilevetid
Placer forsigtigt uret tæt på opladeren, og det adsorberes automatisk til opladning. Kombinationen af hardware og software med lavt strømforbrug giver op til 12 dages batterilevetid*, så du behøver ikke bekymre dig om batterilevetiden
Bemærkninger*Dette produkt er ikke designet som medicinsk udstyr og er heller ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Alle data og målte værdier er kun til personlig reference.*Produktbillederne og -modellerne, dataene, funktionerne, ydeevnen, specifikationsparametrene, brugergrænsefladen og andre produktoplysninger på denne side er kun til reference og kan afvige fra det faktiske produkt. Xiaomi kan ændre disse oplysninger. For detaljer henvises til det faktiske produkt.*Vandtætheden på 5ATM (svarende til en dybde på 50 meter under vandet) betyder, at den kan bæres i svømmebassiner, under sandbankesvømning og andre aktiviteter på lavt vand. Det er ikke egnet til at bære i varme brusere, saunaer eller under dykning. Sørg for at undgå den direkte påvirkning af højhastighedsvandgennemstrømning under vandsport. Vandtæthedsfunktionen er ikke permanent og kan falde med tiden.*50 meter vandtætning opfylder ISO22810: 2010-standarderne. Det har bestået TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. Vandtæthed rating rapport nummer: 68.189.23.0048.02 * Indholdet og funktionerne, der vises på denne side, kan garanteres at forblive permanente og kan ændre sig som følge af ændringer i ophavsretlige, kommercielle eller tekniske forhold. I tilfælde af ændringer uden individuel anmeldelse



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.