FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
20 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Skift til smart automatisk rengøring af hjemmet

2-i-1 feje- og moppefunktion
2100Pa kraftig sugning
LDS Laser Navigation
Tilbehør og forbrugsstoffer
Understøttelse af MultiMap
Automatisk genopladning og genoptagelse
Smart App og stemmestyring
Anti Fall og Anti Collide Sensorer

2-i-1 fejning og moppetur

Feje- og moppetilstand - Fungerer med 2-i-1 tank
Kun fejning - 550 ml stor støvkasse
Kun moppekørsel - 2-i-1 tank

Tilbehør og forbrugsstoffer
Let at købe forbrugsstoffer og reservedele såsom mellembørster, HEPA-filter, våd- og tørmoppe, rengøringsbørster direkte fra Mi.com.
Intelligent kortlægning og ruteplanlægning
Det nye LDS Laser Navigation System fungerer med en opgraderet SLAM-algoritme til kortlægning i realtid, hurtigere hastighed, højere nøjagtighed og længere scanningsrækkevidde. Robotten håndterer smart komplicerede omgivelser og scanner hele gulvet omhyggeligt.

8m - Scanning rækkevidde
6×360°/s - Scanningsfrekvens
2016 gange/s - Prøveudtagningshastighed
≤2% - Nøjagtighedsafvigelse

Understøttelse af MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P kan konstruere og opbevare op til 10 forskellige kort til dit duplex/fleretages hjem. Denne eksklusive lagringsfunktion i hukommelsen fritager dig for besværet med at kortlægge alle gulve ved hver brug og derved eliminere manuel indsats.
Automatisk genopladnings- og genoptagelsesfunktion
Enheden kan automatisk gå til sin opladningspunkt og genoptage rengøringen fra brudpunktet, hvis den nogensinde løber tør for batteri midtvejs.

CV'er fra breakpoint
Automatisk genopladning

Ultimativ kraftmaskine
Med et kraftigt 2100Pa sug og avanceret børsteløs motor kan du opnå grundig rengøring af støv og snavs på ingen tid. Dette kombineret med 3200mAh batteriet gør dit liv meget lettere.
Udstyret med antikollision, anti-drop og andre højpræcisionssensorer
De 12 sæt sensorer med høj præcision hjælper med en nøjagtig skildring af omgivelserne. Drevet af en antikollision og en anti-drop sensor, enheden gør nøjagtig navigation, krydser forhindringer op til 2 cm højde, undgår ethvert fald fra trappen og registrerer det omgivende miljø intelligent.
Smart elektronisk styret vandtank
Den er konstrueret med en elektronisk styret pumpe og leveres med 3 gear vanddispenseringstilstande og en vandstopningsforebyggelsesmekanisme. Vælg tilstande baseret på rengøringsintensiteten og den type gulv, du vil rengøre.

Smart elektronisk vandtank
3 gear vandforsyning
Elektronisk styret pumpe
Intelligent vanddispensering

Smart App og stemmestyring
Opret forbindelse til Mi Home-appen for at udforske en overflod af muligheder som fjernbetjening, kortlægning i realtid, sekundær oprydning, enhedsnivellering, DND osv. Det er også designet til at arbejde med Google Assistant og Alexa, så du kan styre dette med din stemme.
Rengøring af kant
Enheden kan bruges til at rengøre hjørnerne effektivt. Med indstillingen "Støvsug langs kanterne" i Mi Home-appen kan du kortlægge dit hjem hurtigt, hvilket reducerer kortlægningstiden med 60%
Spot Cleaning - Renser på et valgt udpeget sted
Zonerensning - Vælg et område i Mi Home-appen, og enheden renser den valgte zone
Planlægning
Indstil en rengøringstid efter dit behov
Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P er et moderne vidunder med utrolige funktioner, der gør dit daglige liv meget lettere end før. Det er fyldt med funktioner som 2-i-1 Sweeping og Mopping, der gør de daglige gøremål som fejning, mopping, fejning og mopping ubesværet. Den er udstyret med et LDS Laser Navigation System, der fungerer med en opgraderet SLAM-algoritme til kortlægning i realtid, hurtigere scanning og længere scanningsrækkevidde. Mi Robot Vacuum-Mop P Funktioner: ItRobotten leveres med et professionelt moppestidesign specielt skabt til indiske hjem. Den er udstyret med 12 sæt sensorer med høj præcision, der hjælper med nøjagtig skildring af omgivelserne. Den drives også af en antikollisions- og antifaldssensor, og den krydser forhindringer op til 2 cm i højden. Vakuumrobotten har en kraftfuld databehandlingskapacitet og drives af en Cortex-A7-processor og Mali 400 GPU. Med et kraftigt sug på 2100Pa og en smart elektronisk styret vandtank gør denne robot dit liv meget let. Du kan også oprette forbindelse til Mi Home-appen for at udforske en overflod af muligheder som fjernbetjening, kortlægning i realtid, planlagt rengøring, spotrengøring osv. Du kan også vælge at flette, opdele eller navngive et rum til rengøring. Den dynamiske stiplanlægning hjælper med at følge forskellige stier til forskellige tilstande. Enheden kan automatisk genoplades og genoptages, når det er nødvendigt. Du kan også indstille virtuelle vægge eller begrænsede områder omkring genstande for at undgå rengøring af begrænsede områder som tæpper eller toiletter. Vakuumrobotten har en kraftfuld databehandlingskapacitet og drives af en Cortex-A7-processor og Mali 400 GPU.
Specifikationer:

Navn: Mi Robot Vacuum-Mop P
Dimensioner: Ø 350 x 94,5mm
Batteri kapacitet: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Spilletid: 60-130 minutter
Vægt: 3,6 kg



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.