FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Øg din rengøring med Sonic Mopping
En sonisk havændring i robotrengøring
For at skifte tørret snavs er støvsugning ikke nok. Du er nødt til at skrubbe. Roborock S7's lydteknologi skrubber gulve op til 3.000 gange i minuttet1. Eliminering af tørret snavs, som nogle robotter kan efterlade, fra kaffe til mudrede fodspor og mere. Kombineret med Roborocks første autoløftemoppe er kraftfuld mopping din med et helt nyt niveau af bekvemmelighed. Tilføj hovedbørsten i gummi og 2500Pa2 HyperForce-sugning™, og du har en ægte dyb ren maskine.

Sonisk Mopping-teknologi1
Intelligent moppeløft
Ultralyd tæppe genkendelse
Ny gummibørste
Opgraderet flydende børste

Vi præsenterer VibraRiseUbesværet kraftfuld
Moppe med lydens kraft1
Sonisk vibrationsteknologi transformerer robotmopping. Ikke mere at trække rundt i en våd klud. Nu skrubber din moppe op til 3.000 gange i minuttet. Fodret af en 300 ml elektronisk vandtank renser den gulve dybt og effektivt.
Klar til at rejse sig
Den intelligente moppe løfter sig3, når tæppet registreres, så du kan tørre hårde gulve og støvsuge tæpper i en enkelt rengøring4. Det hæver også, når det er docket og når det er færdigt, så du kan sige farvel til grimme plastikmåtter og beskidte striber.
Certificeret bakterie buster
Kør allergener og bakterier fra dit hjem, hver gang du rengør med VibraRise-moppen. Bevist at fjerne*:

Allergen
Procentdel fjernet
Bakterier
Procentdel fjernet

Støvmider
99.6%
E. Coli
>99,9%

Kat Dander
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Græs pollen
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Hund Danderr
98.6%

*Testet ved hjælp af sonisk mopping med intens skrubbeintensitet og Deep Mop-tilstand på hårdt gulv.
Ultralyd tæppe genkendelse
Ved hjælp af ultralydslyd identificerer S7 tæpper med ekstraordinær nøjagtighed. Hvad det næste gør, er op til dig. Løft moppen og begynd at støvsuge3,4, vend dig om for at fokusere på hårde gulve, eller fortsæt endda med at vaske. Alt efter hvad der fungerer bedst til dit hjem.
Opgraderede flydende børstepinde tættere på at rengøre bedre
For at agitere snavs skal en børste forblive tæt på gulvet. Opgraderet til at tillade flere bevægelsesplaner, sporer S7's nye flydende hovedbørste jorden tæt, selv på ujævne overflader, for at levere en bedre rengøring.
Helt ny gummibørsteLangvarig snavssprængning
Væk er det gamle, børstede design, erstattet med en finnet gummi. Det er mere holdbart. Dens spiralformede knive agiterer bedre. Og den er endnu bedre til at undgå hårstrå5.
Hårdt kørende sug
Udstyret med Roborocks HyperForce™ sugesystem bruger S7 2500 Pa2 sug til at fange fint støv på hårde gulve, hår fra tæpper og alt derimellem.
Rengør igen og igen og igen
Større betyder mindre arbejde for dig. En 470 ml skraldespand opbevarer dag efter dag støv. En 300 ml vandtank kan dybderense op til 200 kvm (2150 kvm)6 i en session. Strømforsyning af alt er et 5200mAh Li-ion-batteri, der tændes i op til 3 timer7 på en enkelt opladning.

470 ml - skraldespand
5200mAh - magt
300 ml - vandtank

Total kontrol lige ved hånden Præcisionskortlægning
Pinpoint nøjagtig LiDAR-navigation opretter detaljerede kort over dit hjem og identificerer dine værelser på tværs af op til fire niveauer.
Roborock automatisk tom dock

Rengør ofte.
Tom sjældent.

Roborock S7+

Sonisk mopping.
Moppeløft.
Automatisk tømning.

Højdepunkter:

PreciSense™ LiDAR-navigation
Automatisk rumgenkendelse
Ridsesikre™ hjul og børster
Sensient™ sensor array
Vaskbart E118-klassificeret luftfilter
Adaptive rutealgoritmer
Automatisk påfyldning
Børnesikring
Statusindikator lyser

* Kun gengivelse. Det endelige produktdesign kan ændres.
1. Baseret på intern prøvning udført af fabrikanten. Udtrykket vedrører, at det integrerede moppemodul kan drives til at producere højhastigheds frem- og tilbagegående vibrationer på op til 3000 gange / min, dvs. op til en frekvens på 50Hz, hvilket er inden for et "sonisk" område (20 til 20.000Hz).2. Baseret på intern test udført af producenten i henhold til IEC 62885-2: 2016 / 5.8 standarder.3. Baseret på intern test udført af producenten kan moppemodulet løftes op til 5 mm.4. Velegnet til tæpper med lav bunke ikke højere end 4 mm.5. Sammenlignet med Roborocks forgængerprodukter.6. Baseret på intern test udført på hårde gulve med en fuld vandtank, fuldt batteri og lav vandgennemstrømning. De faktiske resultater kan variere afhængigt af rummets karakteristika. Rækkevidde er et skøn baseret på den antagelse, at 20% af arealet er dækket af møbler og ikke behøver at blive moppet.7. Baseret på intern test udført af producenten i stille tilstand på hårde gulve med et fuldt batteri og uden moppesystem tilsluttet. De faktiske resultater kan variere afhængigt af hjemmemiljøet.8. Testet af en uafhængig tredjepart i henhold til EN 1822-1: 2009 standarder.
Specifikationer: 

Tilbehør Typer: Skraldespand, Mopping Pad, Rullende børste, Side børste, Fejemaskine, Vandtank
Materiale : ABS, Andre
Funktion: Moppe



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.