De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

i MERKANDI LTD

Politikkens mål og omfang

Administratoren af personlige data for brugere af Merkandi-platformen, som er enkeltpersoner, er Merkandi LTD (Unit 4E, Enterprise Court S63 5DB Rotherham, Storbritannien), hvilket betyder, at det bestemmer formålene og metoderne til at behandle dine personlige data.

Formålet med politikken er at bestemme, hvilke handlinger Merkandi foretager til beskyttelse af dine personlige data, behandlet gennem platformen og mobilapplikationen samt inden for de relaterede tjenester. Politik angiver især omfanget og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger, som indsamles af Merkandi i forbindelse med din brug af platformen og mobilapplikationen.

Vi modtager dine personoplysninger fra dig, når du opretter din konto, i forbindelse med aktiviteter, du udfører på platformen, opslag eller visning af tilbud og i forbindelse med opdateringer af dine personoplysninger foretaget via din konto. Behandlingen af personoplysninger kan også være relateret til udførelsen af en række andre aktiviteter, der er direkte relateret til brugen af platformen og mobilapplikationen. Brugen af platformen, herunder download af mobilapplikationen eller brugen af mobilapplikationen eller relaterede tjenester, er kun mulig, efter at du har læst bestemmelserne i denne politik og vilkårene og betingelserne.

Omfang af persondatabehandling

Omfanget af personoplysninger, der behandles af Merkandi, kan variere afhængigt af, hvilke tjenester eller funktionalitet, der leveres af Merkandi, du bruger:

Registrering

Under registreringsprocessen kræver vi følgende personoplysninger: e-mailadresse, login, adgangskode, telefonnummer og oplysninger om virksomheden (virksomheden) og dens adresse. Manglende levering af ovenstående data betyder, at vi ikke kan indgå en kontrakt med dig, og derfor ikke vil være i stand til at bruge Merkandi tjenester.

Brug af kontoen 

Efter registreringen vil vi kræve, at du udfylder dine identifikationsoplysninger og giver oplysninger om din adresse og kontaktoplysninger, der er nødvendige for at tage kontakt. For at kunne bruge platformen fuldt ud, kræver vi, at du oplyser din alder, så vi kan verificere din juridiske handleevne. Hvis du giver os en konto til udbetalinger, behandler vi de angivne personoplysninger relateret til denne konto, det vil sige dit navn, bankkontonummer og hjemmeadresse.

For fuld kontoaktivering vil vi kræve, at du indsender de relevante dokumenter til verifikation. Dette vil gøre os i stand til at bekræfte de data, du har givet under kontooprettelsesprocessen. Vi vil behandle de personoplysninger, der er indeholdt i verifikationsdokumenterne til platformens formål.

Efter registrering af en konto og under brugen af Merkandi-tjenester forpligter vi dig til konstant at opdatere eventuelle personlige data, der er givet, hvis der i nogen henseende er ændringer.

Derudover indsamler vi oplysninger om dine aktiviteter på platformen, herunder købshistorik, fortegnelser, valgte betalingsmetoder og indholdet af kommentarer og meddelelser sendt.

Når du bruger din konto, kan du også give os andre, valgfrie personlige data, f.eks. ved at uploade dit billede eller en grafik af dig selv (avatar), og dermed give samtykke til dets behandling. Udleveringen af sådanne personoplysninger er helt frivillig.

Derudover kan vi indhente dine personlige data i forbindelse med din brug af muligheden for at logge på platformen eller mobilapplikationen gennem eksterne autentificeringstjenester, der tilbydes af andre enheder, der opererer uafhængigt af Markandi.pl (f.eks. tjenester, der tilbydes af Google, Apple eller tjenester, der tilbydes inden for tjenesterne, herunder dem af social karakter - såsom Facebook). I dette tilfælde vil vi kun erhverve dine personlige data i form af dit navn eller brugernavn, din e-mailadresse og en avatar, der er offentliggjort på en sådan tjeneste eller et sådant websted, og vi kan knytte disse personlige data til din konto eller behandle dem kun for formål med sådan login eller registrering på platformen. Når du bruger eksterne autentificeringstjenester, bør du læse vilkårene og betingelserne og privatlivspolitikkerne for udbyderne af sådanne tjenester.

Udførelse af transaktioner

Foretagelse af betalinger er forbundet med behovet for at behandle andre personoplysninger, dvs. data indeholdt i tilbuddet (herunder især tilbuddets indhold), transaktionsdata (især bankkontonummer, betalingsmetode, adressen på modtagelsen af varer, leveringsmåde), data til momsfakturaen og data, der gør det muligt at spore forsendelser, sende beskeder, kommunikere med andre brugere og foretage betalinger for tjenester leveret af Merkandi. Merkandi kan også have adgang til indholdet af beskeder, der sendes mellem brugere i forbindelse med diskussioner og tvister. For at håndtere transaktionen kan vi bruge dine personlige data, som blev givet til os under registreringen. Derudover kan vi for at håndtere salget også behandle dine personoplysninger, herunder blandt andet omsætningsværdi, information om ordrer (deres implementering eller annullering, forsendelsesnumre).

Kontaktformular

I kontaktformularen behandler vi kontaktdata, som er nødvendige for, at vi kan kommunikere med dig og opfylde din anmodning. Dette kan omfatte personlige data såsom dit navn, e-mailadresse eller telefonnummer.

Derudover kan vi som en del af brugersupport også kontakte dig gennem brug af personlige data, der er placeret til dette formål på kontoen eller leveret af dig via sociale mediekanaler (f.eks. Facebook Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp, WeChat). I tilfælde af kontakt med Merkandi gennem sociale mediekanaler, der tilbydes af enheder, der er uafhængige af os, erhverver Merkandi personlige data i form af brugernavn (i tilfælde af f.eks. Facebook Messenger, Instagram, Twitter) eller telefonnummer (f.eks. i tilfælde af WhatsApp, WeChat) kun med henblik på kontakt. Hvis det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, vil Merkandi også være berettiget til at indhente og opbevare andre personlige data relateret til den udførte kommunikation, såsom information om supportanmodninger eller feedback fra Brugere.

Indgående opkald til hjælpelinjer

Indgående opkald til Merkandi-hotlines optages. Hvis du beslutter dig for at kontakte os via telefon, dine personlige data, som for eksempel telefonnummer og indholdet af optagelsen (inklusive oplysninger givet under samtalen), behandler vi for at implementere ansøgningen.

Deltagelse i loyalitetsprogrammer, konkurrencer eller salgsfremmende aktioner

I forbindelse med deltagelse i loyalitetsprogrammer, konkurrencer eller kampagner behandler vi dine personoplysninger, som er nødvendige for ovenstående arrangementer. Afhængigt af typen af arrangement, der arrangeres, kan dette omfatte dit navn, kontaktoplysninger (såsom telefonnummer eller e-mailadresse) eller andre data, der er nødvendige for at opfylde kriterierne for deltagelse i disse begivenheder.

Markedsføringsaktiviteter

Som en del af vores markedsføringsaktiviteter kan vi, enten på grundlag af legitim interesse eller på grundlag af dit samtykke, behandle oplysninger for at hjælpe os med at skræddersy annoncering og indhold til dine præferencer og forventninger (inklusive i forhold til visning af adfærdsbaseret annoncering) . Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, din IP-adresse, cookiedata eller information om din trafik på webstedet, herunder de tilbud, du ser, og dine præferencer i denne henseende. Derudover vil vi, baseret på ovenstående præmisser, også behandle dine kontaktdata, herunder data, der er nødvendige for at sende dig oplysninger, herunder kommercielle oplysninger, i det omfang, du har angivet (telefonnummer eller e-mailadresse).

Analytiske og statistiske aktiviteter

Dine personoplysninger kan også blive behandlet af os til analytiske og statistiske formål, herunder undersøgelser. Til disse formål vil vi primært bruge oplysningerne om din aktivitet på Platformen, herunder oplysninger relateret til brugen af individuelle tjenester, samt persondata om dine præferencer og forventninger. Ved undersøgelser, der sendes til brugere via e-mail eller gøres tilgængelige direkte på platformen, kan Merkandi indsamle personlige data fra dig, som for eksempel kan omfatte alder. Dine personlige data kan også bruges til at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for platformen. I den forbindelse anvender Merkandi blandt andet teknologi baseret på digital fingeraftryk, som består i at indsamle de såkaldte digitale "fingeraftryk" af brugerens enhed, som giver os mulighed for at identificere den enhed, som du bruger eller applikation, som du installerer fra. De oplysninger, vi indsamler om dig i denne forbindelse, kan udgøre personoplysninger. Vi kan behandle personlige data såsom, men ikke begrænset til, din IP-adresse, data afledt af cookies, parametrene for den software og hardware, du bruger, konfigurationen af din enhed (f.eks. data om installerede plug-ins) eller oplysninger om din hjemmesidetrafik (herunder brugen af netværkskommunikationsprotokoller), viste sider og oplysninger om brugen af mobilapplikationen.

Handling i forbindelse med påstand eller forsvar af påstande

Vi kan behandle dine personoplysninger i forbindelse med retten til at gøre gældende eller forsvare sig mod krav. Til dette formål behandler Merkandi dine personoplysninger i hele den periode, hvor krav, der hidrører fra den kontrakt, staten har indgået med Merkandi eller relateret til brugen af tjenester leveret af Merkandi, platforme, mobilapplikationer ikke er forældet i henhold til gældende lovgivning . Dette kan for eksempel være gældsbeløbet, information relateret til en bestemt ordre eller tilbud, transaktionsdata eller information opnået i forbindelse med etablering af kontakt med Merkandi infolinks. Omfanget af personoplysninger, der behandles af os, kan variere fra gang til gang, afhængigt af sagens genstand.

Mål, begrundelse og varighed af behandlingen af personoplysninger

Afhængigt af hvilke tjenester, der leveres af Merkandi, er forskellige formål og retsgrundlag for behandlingen af personoplysninger af Merkandi og de perioder, hvor Merkandi måtte opbevare eller bruge dine personoplysninger.

For hvert af formålene med behandlingen har vi specificeret det juridiske grundlag og den maksimale periode, for hvilken personoplysninger vil blive opbevaret. Efter den angivne periode vil vi ikke bruge dine personlige data til det angivne formål. Det betyder dog ikke, at vi sletter det i alle tilfælde. Vi gemmer dine personlige data i den længste af de angivne perioder i forbindelse med de specifikke tjenester fra Merkandi. Nedenfor har vi beskrevet standardaktiviteterne på persondata i forbindelse med brugen af tjenester leveret af Merkandi. Mere detaljerede oplysninger om behandling af personoplysninger ved brug af specifikke tjenester kan også findes i reglerne for disse tjenester.

Kontoregistrering og vedligeholdelse, behandling af brugertransaktioner

Brugen af nogle af de funktioner, der er tilgængelige på platformen (herunder brugen af mobilapplikationen) kræver, at du registrerer dig i overensstemmelse med reglerne. Etablering og brug af kontoen er relateret til vores behandling af dine personoplysninger.

Merkandi behandler også dine personoplysninger i forbindelse med håndtering af transaktioner.

De oplysninger, du har lagt ud på platformen, kommer ikke fra Merkandi og er ikke initieret af Merkandi. Af denne grund er Merkandi i videst muligt omfang tilladt i henhold til gældende lov ikke ansvarlig for de afgivne oplysninger. I tilbud og beskeder bør så vidt muligt ikke give personlige oplysninger. Ved at placere dine personlige data i tilbuddene eller beskederne, gør du det på baggrund af din egen, velovervejede og informerede beslutning. Du bør derfor nøje overveje de risici, der er forbundet med at give sådanne oplysninger.

I forbindelse med behandlingen af din konto og dine transaktioner behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i nedenstående tabel. Derudover kan dine personoplysninger blive behandlet til andre formål, herunder analytiske formål, markedsføring og sikring af sikkerheden af de leverede tjenester, som du kan lære mere om i denne politik.

I forbindelse med udførelsen af nogle af dine transaktioner (f.eks. transaktioner, der er omfattet af forpligtelsen til arkivering eller afregning af moms af Merkandi) er vi ved lov forpligtet til at behandle, herunder arkivering, personoplysninger relateret til disse transaktioner.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
Foretag handlinger relateret til støtte til registrering foretaget af brugeren og levering af tjenester elektronisk for at understøtte konti tilhørende Merkandi-brugere Kunst. 6 §1 litra b i GDPR (nødvendighed for at indgå og udføre kontrakten) - personoplysninger, der er nødvendige for at oprette og drive kontoen Indtil tjenesten er afsluttet
Tilpas dine kontoindstillinger (inkluder en avatar og andre valgfrie personlige oplysninger på din konto) eller angiv personlige oplysninger, når du logger ind på platformen via en ekstern tjeneste Kunst. 6 §1 litra a GDPR (Brugersamtykke) - kun for valgfri Persondata, der ikke er nødvendige for at bruge Kontoen Indtil de valgfrie personlige data fjernes fra kontoen (tilbagetrækning af samtykke), eller tjenesten afsluttes
Klagehåndtering, herunder løsning af tekniske problemer Kunst. 6 §1 litra f GDPR (Merkingis legitime interesse, der består i at beskytte Merkandis og brugerens rettigheder) Indtil klagen er behandlet eller det rapporterede problem er løst
Forfølge og forsvare mod krav, der hidrører fra en gyldig kontrakt eller relateret til levering af tjenesteydelser, herunder inkasso, gennemførelse af domstol, voldgift og mæglingssager Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi, der består i at beskytte Merkandis rettigheder) Senest den sidste dag i kalenderåret efter udløbet af 3 år efter tjenestens ophør
Implementering af lovpligtige forpligtelser som følge af skatte- og regnskabsregler Kunst. 6 §1 litra c GDPR w związku z art. 70 § 1 skatteforordningen og bogføringslovens § 74 (nødvendighed for at opfylde en retlig forpligtelse) 5 år fra udløbet af det kalenderår, hvor fristen for betaling af afgiften udløb
Opfyldelse af forpligtelser vedrørende behandling, herunder arkivering, af transaktionsdata hidrørende fra moms e-handelspakken Kunst. 6 §1 litra c GDPR (retlig forpligtelse) 10 år fra udgangen af det år, hvor handlen er gennemført.

Brugersupport og kontaktformular

Hvis du kontakter kundeservicen, herunder ved at foretage et telefonopkald til hotline, kan Merkandi i udførelsen af Platformen behandle (f.eks. opbevare eller analysere) dine personlige data.

Merkandi kan også indsamle dine personoplysninger, hvis du tager kontakt ved hjælp af de værktøjer, der er tilgængelige i Merkandi, herunder kontaktformularen, der er tilgængelig i Merkandi. Disse personoplysninger er nødvendige for at sætte Merkandi i stand til at kontakte dig, samt for at du kan kontakte andre brugere, til formål, der er direkte relateret til Merkandis funktion. Leveret af Merkandi kontaktformular bruges ikke til at udføre privat korrespondance, der ikke er relateret til transaktionen, og brug af den til sådanne formål kan udgøre en overtrædelse af reglerne. For at forhindre lovovertrædelser, herunder urimelig praksis, indsamler Merkandi data om kommunikation foretaget via ovennævnte formular. Merkandi kan også analysere og blokere ved hjælp af specielt softwareindhold, der sendes mellem brugerne gennem ovennævnte kontaktformular, især hvis de har karakter af spam (uopfordret reklameinformation), indeholder forbudt indhold såsom et incitament til at begå forbrydelser eller ellers truer brugernes sikkerhed, som f.eks. er beregnet til ulovligt at skaffe adgangskoder til kontoen eller overtræde reglerne.

I forbindelse med håndtering af forespørgsler rettet til Merkandi. herunder via kontaktformularen behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med principperne beskrevet i nedenstående tabel. Dine personoplysninger kan også blive behandlet til andre formål, herunder analytiske, markedsføringsmæssige og sikring af de leverede tjenesters sikkerhed, hvilket du vil lære mere om i denne politik.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
Kontakt til brugere, herunder til formål relateret til levering af tjenester, brugersupport gennem tilgængelige kommunikationskanaler, især e-mail, telefon og sociale mediekanaler; Kunst. 6 §1 litra b GDPR (nødvendig for opfyldelse af kontrakten) Indtil tjenesterne ophører
Håndtering af anmodninger fra brugere, kommunikeret især til kundeserviceafdelingen og via kontaktformularen, når de ikke er direkte relateret til kontraktens udførelse Kunst. 6 §1 litra f GDPR (Berettiget interesse for Merkandi består i at besvare henvendelser) Indtil emnet for forespørgslen eller anmodningen er besvaret eller opfyldt
Forebyggelse af brud i kommunikationen Kunst. 6 §1 litra f GDPR (Merkingis legitime interesse i at sikre sikkerheden for de leverede tjenester) Indtil kommunikationen er afsluttet
Brug og udvikling af automatiserede kommunikationskanaler (machine learning) Kunst. 6 §1 litra f GDPR (forbedring af den algoritme, der er ansvarlig for funktionen af automatiserede kommunikationskanaler) I en periode på 12 måneder fra afsendelsen af den pågældende meddelelse
Forfølge og forsvare mod krav, der hidrører fra en indgået kontrakt eller relateret til levering af tjenesteydelser, herunder inkasso, gennemførelse af domstol, voldgift og mæglingssager Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi, bestående i at beskytte Merkandis rettigheder) Senest den sidste dag i kalenderåret efter udløbet af 3 år efter tjenestens ophør

Loyalitetsprogrammer, konkurrencer, salgsfremmende tiltag

Merkandi kan arrangere konkurrencer eller salgsfremmende kampagner. Hvis du beslutter dig for at deltage i en sådan begivenhed, kan dine personlige data (f.eks. oplysninger, der er nødvendige for at kontakte), blive brugt af Merkandi til sin effektive adfærd. Kontaktoplysninger på brugere, der frivilligt deltager i arrangementer, behandles af Merkandi i overensstemmelse med lovgivningen og til formål relateret til disse arrangementer. Inden for platformen kan brugere også deltage i loyalitetsprogrammerne.

Hvis du deltager i programmet, konkurrencen eller kampagnen, kan dine personlige data blive brugt af Merkandi i overensstemmelse med nedenstående tabel, men mere detaljerede regler om behandling af personoplysninger kan findes i de dedikerede regler for disse arrangementer. Derudover kan dine personoplysninger blive behandlet til andre formål, herunder analytiske, markedsføringsmæssige og sikring af sikkerheden af de leverede tjenester, som du vil lære mere om i denne politik.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
At tage skridt til at indgå en kontrakt og levere tjenester for at muliggøre deltagelse i et loyalitetsprogram Kunst. 6 §1 litra b GDPR (nødvendig for at indgå og udføre kontrakten), eller hvis du afgiver valgfri persondata, der ikke er nødvendige – art. 6 §1 litra a GDPR (samtykke) Indtil din deltagelse i loyalitetsprogrammet ophører, eller i tilfælde af valgfri persondata, indtil du trækker dit samtykke tilbage
Muliggør deltagelse i en konkurrence eller salgsfremmende handling Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitim interesse bestående i udførelse af forpligtelser, der følger af det offentlige løfte, afholdelse af konkurrencer eller lignende handlinger, herunder i forbindelse med udførelse af aktiviteter, der har til formål at promovere mærket Merkandi) Indtil ophør af din deltagelse i konkurrencen (f.eks. udstedelse af en præmie) eller salgsfremmende handling, eller indtil du gør en effektiv indsigelse
Opfyldelse af lovpligtige forpligtelser i henhold til skatte- og regnskabslovgivningen Kunst. 6 §1 litra c GDPR i forbindelse med skatteforordningens § 70 § 1 og bogføringslovens § 74 (nødvendighed for at opfylde en retlig forpligtelse) 5 år fra udgangen af det kalenderår, hvor afgiften forfaldt
Forfølge og forsvare mod krav, der udspringer af den indgåede kontrakt eller relateret til at muliggøre deltagelse i arrangementet/gennemførelsen af arrangementet, herunder inkasso, gennemførelse af domstol, voldgift og mæglingssager Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi, der består i at beskytte Merkandis rettigheder) Indtil den sidste dag i kalenderåret efter udløbet af 3 år efter afslutningen af deltagelse i arrangementet

Markedsføringsaktiviteter

Merkandi kan også bruge dine personoplysninger til at udføre markedsføringsaktiviteter. Sådanne aktiviteter kan bestå af:

 • vise markedsføringsindhold på platformen eller mobilapplikationen, der ikke er skræddersyet til dine præferencer (kontekstuel annoncering). Hvis visningen af kontekstuel annoncering bruger personoplysninger, udføres deres behandling i forbindelse med gennemførelsen af den registeransvarliges eller en tredjeparts legitime interesser for at fremme deres egne aktiviteter eller aktiviteter fra tredjeparter Merkandi;
 • vise markedsføringsindhold, der er skræddersyet til dine præferencer, herunder tilpasning af kategorier af tilbud eller individuelle tilbud i platformens indstillinger eller indstillingerne af tjenester fra eksterne enheder på grundlag af din aktivitet på platformen (adfærdsreklame). Dine personoplysninger, herunder personlige data indsamlet gennem cookies og andre lignende teknologier, behandles derefter af Merkandi og eksterne enheder til markedsføringsformål. Sådanne handlinger tages kun, hvis du accepterer dem, som kan trækkes tilbage til enhver tid;
 • anden direkte markedsføring af varer eller tjenester (afsendelse af kommerciel kommunikation via e-mail eller andre markedsføringsrelaterede aktiviteter) via forskellige elektroniske kommunikationskanaler, herunder e-mail, SMS/MMS, push. Vi kontakter også telefonisk. Disse handlinger udføres på grundlag af Merkandis legitime interesser eller legitime interesser hos enheder, der samarbejder med Merkandi. Samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage.

For at udføre markedsføringsaktiviteter anvender Merkandi i nogle tilfælde profilering. Det betyder, at vi gennem den automatiske behandling af personoplysninger vurderer udvalgte faktorer om Brugere for at analysere deres adfærd eller skabe en prognose for fremtiden. Dette giver mulighed for bedre tilpasning af det viste indhold til brugerens individuelle præferencer og interesser.

I forbindelse med vores markedsføringsaktiviteter behandler vi dine personoplysninger i henhold til principperne beskrevet i nedenstående tabel. Dine personoplysninger kan også blive behandlet til andre formål, herunder analytiske formål og for at sikre sikkerheden af de leverede tjenester, hvilket du vil lære mere om i denne politik.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
Visning af kontekstuel reklame (udførelse af direkte markedsføring af sine egne tjenester eller varer Merkandi eller tjenester eller varer fra tredjeparter) Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime forretning af Merkandi, der involverer promovering af varer eller tjenester Merkandi eller tredjeparter) Indtil du holder op med at bruge platformen eller mobilapplikationen
Visning af adfærdsbaseret annoncering baseret på tidligere set indhold, tilpasning af tilbudskategorier eller individuelle tilbud i platformens indstillinger eller indstillingerne for tredjepartstjenester baseret på aktivitet på platformen Kunst. 6 §1 litra f GDPR i forhold til art. 173 i telekommunikationsloven (Merkandis legitime interesse, der involverer promovering af varer eller tjenester, Merkandi eller tredjeparter i forbindelse med samtykket) Indtil du trækker dit samtykke tilbage (i henhold til telelovgivningen) eller gør en effektiv indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger
Kontakt til brugere til formål relateret til tilladte markedsføringsaktiviteter gennem tilgængelige elektroniske kommunikationskanaler, herunder e-mail, SMS/MMS push. Kontakt på telefon Kunst. 6 §1 litra f GDPR sammenholdt med § 10 i lov om levering af elektroniske tjenester eller artikel 172 i telekommunikationsloven (Merkanis legitime interesse, der består i promovering af varer eller tjenesteydelser fra Merkandi eller tredjeparter i forbindelse med samtykke til kommunikationskanalen) Indtil du trækker dit samtykke til at modtage kommunikation eller information tilbage (i henhold til bestemmelserne i lov om levering af tjenester ad elektronisk vej eller telekommunikationsloven), eller du reelt gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger

Analytiske og statistiske aktiviteter og undersøgelser

Dine personoplysninger kan blive behandlet af Merkandi til analytiske og statistiske formål. I dette tilfælde bruger vi dine personlige data til at udføre aktivitetsanalyse, til at bestemme indkøbspræferencer og til at forbedre funktionaliteten og kvaliteten af Merkandi-tjenester.Muligheden for at behandle Merkandi til analytiske og statistiske formål af oplysninger indsamlet gennem cookies og lignende teknologi afhænger af brugerens samtykke til at gemme sådanne oplysninger på din slutenhed.

Ved undersøgelser, der sendes til brugere via e-mail eller gøres tilgængelige direkte på Platformen, indsamler Merkandi personlige data fra brugere, som kan bruges til at studere brugernes præferencer og tilpasse tilbuddet Merkandi til deres forventninger. Sådanne personoplysninger bruges også til at udvikle statistiske analyser.

I forbindelse med udførelsen af analytiske og statistiske aktiviteter behandler vi dine personoplysninger i henhold til principperne beskrevet i nedenstående tabel. Dine personoplysninger kan også blive behandlet til andre formål, herunder især sikkerheden af de leverede tjenester, som du vil lære mere om i denne politik.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
Udførelse af statistiske analyser Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi, der involverer analyse af brugeraktivitet, herunder historisk aktivitet, for at optimere de leverede tjenester) Indtil ophøret af opbevaringen af brugerens personoplysninger i forbindelse med et andet aktivt behandlingsformål eller indtil det tidspunkt, hvor der udtrykkes en effektiv indsigelse mod behandlingen af personoplysninger (dog ikke længere end til den sidste dag i kalenderåret efter udløbet af 3 år fra tidspunktet for færdiggørelsen af tjenester fra Merkandi)
Trafikstyring på platformene, herunder overvågning af brugeraktivitet, som blandt andet omfatter søgeordssøgninger og opslag af tilbud Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi bestående i analyse af brugernes aktiviteter for at optimere de leverede tjenester) Personoplysninger behandles i realtid, så de vil blive opbevaret indtil ophør af brug af brugeren af tjenester leveret af Merkandi på platformene (dvs. indtil du forlader hjemmesiden)
Udførelse af undersøgelser, forskning og analyser på platformen, blandt andet med det formål at fungere, forbedre ydeevnen af de tilgængelige tjenester eller vurdere de besøgendes hovedinteresser og behov Kunst. 6 §1 litra f GDPR (legitime interesse for Merkandi bestående i analyse af brugernes aktiviteter for at optimere de leverede tjenester) Personoplysninger behandles i realtid, så de vil blive opbevaret indtil ophør af brug af brugeren af tjenester leveret af Merkandi på platformene (dvs. indtil tidspunktet for at gennemføre undersøgelsen, forskningen eller analysen

Sikring af sikkerheden for de leverede tjenester

Når det er nødvendigt for at sikre sikkerheden af tjenester, herunder it-ressourcer eller andre brugeres sikkerhed, er Merkandi berettiget til automatisk at indhente og registrere dine personlige data, der sendes til serveren af webbrowsere eller din enhed, når du bruger platformen eller mobilapplikationen.

For at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau indsamler og registrerer Merkandi personlige data, der overføres til serveren af webbrowsere eller din enhed (som især omfatter: enhedens tekniske elementer, dine browserindstillinger og detaljer om din adfærd på Merkandi) , på en måde, der skaber et unikt digitalt "fingeraftryk" af de enheder eller forekomster af applikationer, du bruger. Merkandi kan bruge et sådant digitalt "fingeraftryk" til yderligere autentificering af brugeren. Disse handlinger hjælper med at forhindre svindel og misbrug.

For at sikre sikkerheden af de leverede tjenester behandler vi dine personoplysninger i henhold til principperne beskrevet i nedenstående tabel.

Formål med behandling af personoplysninger Retsgrundlag for behandling af personoplysninger Periode for opbevaring af personoplysninger til et bestemt formål (opbevaringsperiode)
Sikring af sikkerheden for de tjenester, vi leverer elektronisk, herunder håndhævelse af overholdelse af interne politikker, forebyggelse af svindel og misbrug og sikring af trafiksikkerhed Kunst. 6 §1 litra b GDPR (Nødvendighed for opfyldelse af kontrakten som påkrævet for levering af online handelsplatformstjenesten af den digitale tjenesteudbyder inden for grænserne af den nationale cybersikkerhedslov) Indtil brugeren opsiger brugen af tjenesterne

IP-adresse, cookies, placering og mobilenhedsidentifikationsnumre

Merkandi kan i platformens adfærd indsamle dine personlige data gennem teknologier såsom cookies, sporingspixel og objekter, der deles lokalt (f.eks. i browseren eller på din enhed).

Merkandi vil lokalt indsamle oplysninger om den aktuelle placering af din enhed, hvis du giver os sådanne personlige data. Disse personlige data vil ikke blive opbevaret af Merkandi. Før du downloader placeringsoplysningerne, bliver du bedt om at acceptere dette.

Brugeres rettigheder i forhold til behandling af personoplysninger og deres udøvelse

Merkandi giver dig mulighed for at opfylde alle dine rettigheder i henhold til GDPR, det vil sige rettighederne beskrevet i artikel 15-21 GDPR. Nedenfor har vi inkluderet en detaljeret beskrivelse af hver rettighed.

 • ret til adgang til personoplysninger giver dig mulighed for fra Merkandi at indhente oplysninger om Merkandis behandling af dine personoplysninger, herunder primært formål og retsgrundlag for behandlingen, omfanget af de opbevarede data, de enheder, som dine data videregives til og den planlagte dato for sletning af data.
 • retten til at få en kopi af personoplysninger Du kan bruge til at få en kopi af dine persondata, der behandles af Merkandi.
 • ret til at berigtige dine personoplysninger Du kan drage fordel, hvis du opdager, at dine personoplysninger er forkerte eller ufuldstændige. I dette tilfælde forpligter vi os til at udbedre eventuelle uoverensstemmelser eller fejl i de behandlede personoplysninger og at udfylde dem, hvis de er ufuldstændige.
 • retten til at fjerne dine personoplysninger Du kan drage fordel af: Dine personoplysninger vil ikke længere være nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet af Merkandi; du trækker dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage eller gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og der ikke er andet juridisk grundlag for behandlingen; dine personoplysninger vil blive behandlet ulovligt.
 • retten til at begrænse behandlingen af personoplysninger du kan udøve dine rettigheder, hvis: du bemærker, at dine personoplysninger er unøjagtige - du kan anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger i en periode for at give os mulighed for at kontrollere nøjagtigheden af data; dine personoplysninger behandles ulovligt, men du vil have dem slettet; vi har ikke længere brug for dine personlige data, men du kan få brug for dem for at forsvare eller gøre et krav gældende; du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger - indtil vi afgør, om de legitime grunde fra vores side tilsidesætter begrundelsen for indsigelsen.
 • ret til at overføre personoplysninger Du kan drage fordel af, hvis behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke eller kontraktforholdet med Merkandi, og når behandlingen udføres automatisk.
 • the right to object to the processing of personal data for marketing purposes you may exercise at any time if your personal data are processed for marketing purposes, without having to justify such objection.
 • retten til at gøre indsigelse mod andre formål med behandlingen af personoplysninger Du kan til enhver tid udøve, af årsager relateret til din særlige situation, hvis dine personoplysninger behandles på grundlag af en legitim interesse hos Merkandi (f.eks. til analytiske eller statistiske formål ). Indsigelsen herom bør indeholde en begrundelse.
 • ret til at tilbagekalde samtykke Du kan til enhver tid udøve din ret, hvis dine personoplysninger behandles på baggrund af dit samtykke, men dette påvirker ikke lovligheden af den behandling, der blev udført, før dit samtykke blev trukket tilbage.
 • Hvis du udøver din ret til at gøre indsigelse mod profileringen af dine personlige data, bør du logge ud af alle enheder og slette cookies fra dem (i nogle tilfælde kan processen tage op til 48 timer.

Du har ret til at indgive en klage i forhold til vores behandling af dine personoplysninger til en tilsynsmyndighed.

Tilsyn med korrekt behandling af personoplysninger i England udføres af Information Commisioner's Office (ICO): https://ico.org.uk/

Information om GDPR kan findes på side ICO: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/

Modtagere af personlige data

 • Merkandi kan give dine personlige data til følgende tredjeparter:
 • enheder, der samarbejder med Merkandi, der driver websteder eller leverer webapplikationer (herunder mobilapplikationer), for at offentliggøre brugertilbud udstedt i kategorier af reklamekarakter;
 • enheder, der arbejder med Merkandi, driver websteder eller leverer webapplikationer (herunder mobilapplikationer) for at sammenligne meninger om transaktioner, for at indsamle meninger om transaktioner udført på platformene gennem undersøgelser.

Merkandi kan samarbejde med tredjeparter såsom specialiserede udbydere af personlige datalagringstjenester, analytiske tjenester, inkassotjenester for at levere tjenester fra disse enheder til Merkandi. I dette tilfælde er disse enheder ikke autoriseret til at bruge dine personlige data til deres egne formål (personlige data vil altid blive behandlet på vegne af og til formålet med Merkandi), og deres handlinger er underlagt gældende lovgivning og denne privatlivspolitik.

Samarbejdet omfatter:

 • lagring og adgang til information: lagring af information eller adgang til information, der allerede er gemt på din enhed, såsom reklame-id'er, enhedsidentifikatorer, cookies og lignende teknologier;
 • personalisering: indsamling og behandling af oplysninger for at tilpasse annoncering og/eller indhold på websteder eller apps;
 • annonceudvælgelse, levering og rapportering: indsamling af information og kombination af den med tidligere indsamlede oplysninger for at udvælge og levere annoncer for dig og for at måle deres effektivitet (hvilke annoncer blev vist, hvor ofte, hvornår og hvor de blev vist, og om du foretog nogen handling relateret til annoncen, herunder for eksempel at klikke på annoncen eller foretage et køb);
 • gennemførelse af inkassoprocedurer;
 • providing services to support / improve the implementation of orders placed on Merkandi.

Dine personlige data på billedet (avatar), vi deler med andre brugere i tilfælde af kommunikation udført under Merkandi.

Merkandi kan dele dine personoplysninger til offentlige myndigheder i henhold til loven i forbindelse med den igangværende sag for mulige lovovertrædelser eller for at bekæmpe andre mulige overtrædelser af reglerne (herunder i forbindelse med sager vedrørende bedrageri og misbrug af Merkandi).

I henhold til den vedtagne politik forpligter Merkandi sig til ikke at sælge personlige data om brugere. I tilfælde af omstrukturering eller salg af virksomheden eller en del heraf og overførsel af alle eller en væsentlig del af dens aktiver til en ny ejer, kan personlige data om brugere, herunder dine, overføres til den nye ejer for at sikre fortsættelse af leveringen af tjenester under platformen.

Merkandi kan dele anonymiserede personlige data (dvs. som ikke identificerer specifikke brugere) til eksterne tjenesteudbydere, betroede partnere eller forskningsbureauer for bedre at identificere annoncers og tjenesters tiltrækningskraft for brugerne, for at forbedre den overordnede kvalitet og effektivitet af tjenester leveret af Merkandi eller de anførte enheder, eller for at deltage i forskning for en bredere social fordel.

Hvis du udfører salg under kontoen, er du forpligtet til, efter at have indhentet persondata fra Merkandi fra andre brugere, der er fysiske personer, at overholde alle forpligtelser, der følger af GDPR, herunder forpligtelsen til at give oplysninger og give dem gennemførelsen af deres rettigheder i henhold til GDPR.

Overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Dine personoplysninger kan blive overført uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde til bl.a.

 • Google LLC, baseret i Mountain View, USA, i forbindelse med brugen af e-mail-systemet og værktøjerne inkluderet i G-Suite, til statistiske og administrative formål og i forbindelse med brugen af Googles reCAPTCHA-mekanisme til sikkerhed formål;
 • Google Ireland Limited med dets registrerede kontor i Dublin, Irland, i forbindelse med brugen af personlige databehandlingstjenester, der tilbydes af denne enhed, for at sikre levering af tjenester fra Merkandi, der tilbydes under Merkandi;
 • Facebook - Facebook Ireland Limited med hovedkontor i Dublin, Irland, i forbindelse med behandling af data om viste sider, adgang til indhold;
 • UserEngage - UserEngage Sp. Zoo. med sit registrerede kontor i Warszawa, Polen, i forbindelse med behandling af browserdata, adfærdsdata, information om brugere og besøgende, e-mail-kommunikation og direkte markedsføringssystem;
 • Smartlook - Smartlook.com s.r.o. baseret i Brno, Tjekkiet, i forbindelse med registrering og behandling af brugeradfærd, herunder adfærdsdata;
 • LiveChat - LiveChat Software S.A. baseret i Wrocław, Polen, i forbindelse med behandling af browserdata, information om brugere og besøgende, e-mail-kommunikation, chat;
 • Zendesk INC, baseret i San Francisco, USA, i forbindelse med behandling af browserdata, information om brugere og kontakt til besøgende, e-mail-kommunikation, chat;
 • Retool INC, med base i San Francisco, USA, i forbindelse med behandling af brugerdata i form af kompileringer;
 • Betalingsgateways - MultisafePay, iYzico, Przelewy24, Paypal, Stripe, i forbindelse med behandling af betalinger og brugeroplysninger.

Merkandi handler altid ud fra mekanismer til at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, for eksempel ved at bruge standard kontraktklausuler for overførsel af personoplysninger til databehandlere etableret i tredjelande, godkendt af Europa-Kommissionen.

Ændring af arrangementer

Om nødvendigt kan Merkandi ændre bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik.

Kontaktoplysninger

For mere information om behandlingen af dine personoplysninger, herunder svar på spørgsmål om omfanget af privatlivspolitikken, bedes du kontakte dataadministratoren.

Her er hans kontaktoplysninger:

Email adresse: info@merkandi.pl

Telefon nummer: +48 22 307 97 38

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.