FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
6 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Forskrifter for pakkerne til erhvervsservice

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, i det følgende benævnt Merkandi, baseret i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Principal - en iværksætter eller en privatperson, der køber en erhvervspakke.
 3. Pakker til erhvervslivet - et sæt af tjenester og fordele i form af pakker, leveret af entreprenøren.
 4. Omkostninger ved tjenesten - det beløb, som kunden skal betale for at købe en virksomhedspakke.
 5. Bestilte ydelser - ydelser, der til enhver tid efter køb forbliver på Opdragsgivers brugerkonto.
 6. Automatiske tjenester - tjenester, der aktiveres automatisk og fungerer uden involvering af Rektor.

   

  §2 Omfanget af den leverede ydelse

  1. Kunden afgiver en ordre på en virksomhedspakke via Merkandis hjemmeside. Prisen for pakken og de tjenester, der er inkluderet i den, er angivet direkte på webstedet https:merkandi.dk/packages.
  2. Efter betaling for pakken bestilt af ordregiver modtager entreprenøren en bekræftelsesmeddelelse. Fra da af, afhængigt af typen af tjeneste:
   1. For bestilte ydelser - kunden har ubegrænset tid til at udfylde den serviceformular, der starter ydelsen
   2. For automatiske ydelser - aktiveres ydelser automatisk på Rektors konto.
   3. Ved køb af en Pakke til Erhverv accepterer bestilleren også de vilkår og betingelser for tjenester, der er inkluderet i pakkerne. Tilgængelighed af individuelle regler:
   4. Tjenesten anses for afsluttet, når Kunden modtager en e-mail-bekræftelse på, at pakken er aktiveret.
   5. Hvis Leverandøren ikke er i stand til at iværksætte servicepakken, tilbageføres det betalte beløb for ydelsen til Opdragsgivers konto inden for 3 hverdage. Tilbagebetalingen sker i samme form som betalingen foretaget for ydelsen af Kunden. Hvis en sådan returnering ikke er mulig, vil entreprenøren kontakte ordregiveren for at aftale en anden returform.
   6. Servicepakken er tilgængelig til brug i en ubegrænset periode med det forbehold, at dens brug kun er mulig, når Principal har en aktiv konto på Merkandi-platformen.
   7. Entreprenøren oplyser, at nogle af de ydelser, der indgår i Pakkerne til erhverv, henvender sig til brugere med en aktiv salgsmulighed. Rektor, der ikke har en aktiv put-option, må ikke bruge dem, før virksomheden er verificeret, og den nævnte option er aktiveret. Afvisningen af at aktivere eller deaktivere put-optionen, uanset årsagen, berettiger ikke Principal til at kræve tilbagebetaling af pakkens købsomkostninger.

    §3 Returneringer

    1. Bestiller kan modtage tilbagebetaling af gebyret for den leverede ydelse inden for 100 kalenderdage fra datoen for bestilling af ydelsen. Efter 100 kalenderdage fra datoen for bestilling af ydelsen, er Rektor ikke berettiget til refusion.
    2. Betingelsen for returnering er manglende påbegyndelse af udførelsen af de bestilte ydelser. Ved udfyldelse af serviceformularen ophører retten til at returnere med at gælde, bortset fra den situation, der er angivet i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
    3. For at modtage en refusion skal bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktoplysninger er tilgængelige på fanen kontakt på hjemmesiden: https:merkandi.dk/contact.
    4. Entreprenøren tager forbehold for, at Bygherren ved ændring af pakkens indhold kan søge om refusion af en andel af ydelsens udgift i forhold til købsprisen for hele pakken.

      

     §4 Klager

     Entreprenøren giver mulighed for at indlede klageproceduren i følgende tilfælde:

     1. Servicepakken er ikke aktiveret på Rektors konto.
     2. Ydelserne er defekte eller er ikke længere tilgængelige som en del af pakkerne på grund af ændringer foretaget af entreprenøren.
     3. Kunden har modtaget tilbud på andre varer end de i ordren angivne.

      For at indgive en klage bedes du kontakte Merkandis kundeservicekontor. Kontaktoplysninger er tilgængelige i kontaktfanen på hjemmesiden: https:merkandi.dk/contact. I reklamationens indhold er Rektor forpligtet til at oplyse sine fulde oplysninger, kontaktoplysninger, nummeret på den betalte faktura og angive mindst et af de ovennævnte tilfælde, der begrunder indledningen af klageproceduren fra Merkandis side.
      Entreprenøren er forpligtet til at behandle klagen inden for 30 dage fra datoen for bekræftelse af modtagelsen af ansøgningen.

      §5 Afsluttende bestemmelser

      I forhold, der ikke er omfattet af dette regulativ, gælder Merkandis almindelige kommercielle vilkår og betingelser og relevante retsakter.

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.