FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Forskrifter for den automatiske forfriskende tilbud service

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, i det følgende benævnt Merkandi, baseret i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Bestiller part - en iværksætter eller en privat person, der bestiller tjenesten med automatisk genopfriskning af tilbud.
 3. Tjenesten med automatisk genopfriskning af tilbud - i det følgende benævnt tjenesten, består i at opdatere hvert udvalgt tilbud - salg på hjemmesiden med bestemte intervaller. Ydelsen leveres af entreprenøren.
 4. Omkostninger ved tjenesten - det beløb, som kunden skal betale for at udføre tjenesten med automatisk genopfriskning af tilbud.

  §2 Omfanget af den leverede ydelse

  1. Bestiller afgiver en bestilling på automatisk opdatering af tilbud via Merkandis hjemmeside. Prisen for tjenesten vises på serviceordresiden og gælder for ubestemt automatisk opdatering af salgstilbud offentliggjort på platformen.
  2. Efter at have betalt for den ydelse, som ordregiveren har bestilt, modtager entreprenøren en meddelelse, der bekræfter aktiveringen af ydelsen. Fra det øjeblik er tjenesten aktiv, og Kunden kan fortsætte med at inkludere tjenesten i hvert af de offentliggjorte og nyligt offentliggjorte salgstilbud.
  3. Tjenesten fungerer helt automatisk uden involvering af Rektor.
  4. Kunden har ret til at kræve, at tjenesten deaktiveres i en hvilken som helst periode og til enhver tid genaktiveres.
  5. Tjenesten fungerer fra købsøjeblikket. Salgstilbud, der blev offentliggjort før købet, opdateres ikke automatisk. Tjenesten for disse tilbud skal lanceres af Rektor på egen hånd.
  6. Tjenesten er tilgængelig til brug i en ubegrænset periode med det forbehold, at brugen kun er mulig, når Principal har en aktiv konto på Merkandi-platformen og har en aktiv salgsmulighed.

    

   §3 Returneringer

   1. Bestiller kan modtage tilbagebetaling af gebyret for den leverede ydelse inden for 100 kalenderdage fra datoen for bestilling af ydelsen. Efter 100 kalenderdage fra datoen for bestilling af ydelsen, er Rektor ikke berettiget til refusion.
   2. Betingelsen for returneringen er, at ydelsen ikke er påbegyndt. Ved udfyldelse af serviceformularen ophører retten til at returnere med at gælde, bortset fra den situation, der er angivet i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
   3. For at modtage en refusion skal bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktoplysninger er tilgængelige på fanen kontakt på hjemmesiden: https:merkandi.dk/contact.

    §4 Klager

    Entreprenøren giver mulighed for at indlede klageproceduren i følgende tilfælde:

    1. Servicen blev ikke udført inden for den angivne tid, opdragsgiver rapporterede en fejl til entreprenøren, og denne blev ikke repareret inden for den angivne tid

     For at indgive en klage bedes du kontakte Merkandis kundeservicekontor. Kontaktoplysninger er tilgængelige i kontaktfanen på hjemmesiden: https:\/\/merkandi.pl\/contact. I reklamationens indhold er Rektor forpligtet til at oplyse sine fulde oplysninger, kontaktoplysninger, nummeret på den betalte faktura og angive mindst et af de ovennævnte tilfælde, der begrunder indledningen af klageproceduren fra Merkandis side.
     Entreprenøren er forpligtet til at behandle klagen inden for 30 dage fra datoen for bekræftelse af modtagelsen af ansøgningen.

      

     §5 Afsluttende bestemmelser

     I forhold, der ikke er omfattet af dette regulativ, gælder Merkandis almindelige kommercielle vilkår og betingelser og relevante retsakter.

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.