FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
14 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Varegrupper

OPRINDELSE AF VARER (GARANTIER)

Ny - Helt nye varer i original emballage. Denne gruppe inkluderer både produkter direkte fra producenter og distributører, samt serieværdier med fuld værdi, nye produkter fra lukning af butikker, konkurs, foged auktioner. Producentens eller grossistgarantien - garantiens længde afhænger af produktet.
Brugt - Varer, der er fuldt funktionsdygtige, testet med tydelige tegn på brug. I nogle tilfælde sælges de muligvis med en garanti. Under alle omstændigheder skal den tekniske og / eller visuelle tilstand af brugte varer bekræftes direkte med sælgeren.
Beskadiget - beskadiget gods. Normalt er mindre elektriske fejl meget lette at løse. Varerne kommer fra kundeafkast. Det er ofte et nyt produkt, der endnu ikke har nået kunden. Disse er for eksempel varer, der er beskadiget ved transport eller ødelagt. Ved køb af denne vareklasse betaler kunden kun en procentdel af markedsværdien af ​​varerne. Ingen garanti. Varer uden garanti.
Mix / Retourware - Det er en blanding af nye, brugte og beskadigede varer. 60% i drift, 95% i original emballage (medmindre andet er angivet i specifikationen for et givet produkt). Dette er varer til meget attraktive priser. Varer, der ikke er kontrolleret, ikke dækket af nogen garanti.
Renoveret - Varer renoveret af producenten eller et autoriseret servicecenter. Teknisk altid 100% funktionel, sælges i erstatningsemballage. Renoveret udstyr leveres normalt med en 4-ugers opstartgaranti.
Outlet - Ubrugte varer, der hovedsageligt kommer fra slutningen af ​​serien, overskud, forbrugsafkast eller rester, der ikke er solgt af butikker i første omløb. Dette kan være varer fra tidligere sæsoner, såvel som aktuelle samlinger, som ofte er ufuldstændige, sælges i erstatningsemballage osv.

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.