De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Hjælp og tip

Populære emner

Merkandis hver bruger, efter at have registreret sig på vores hjemmeside, har muligheden for at kontakte sælgere, der har interessante tilbud. Kontakt med budgiveren er mulig på flere måder:

1. Via kontaktformularen på tilbudssiden - efter at have klikket på fanen Engrosdata, i nederste højre del af tilbuddet, findes en knap der hedder Send besked, der åbner vinduet med kontaktformularen. Med det kan du sende en direkte forespørgsel til grossisten. Ved indsendelse af en forespørgsel fra denne formular, vil sælgeren se titlen på det tilbud, som beskeden blev sendt i emnet for meddelelsen.

2. Brug af kontaktformularen i grossistprofilen - i tilfælde af spørgsmål om de tilgængelige varer eller andet - er den nemmeste måde at bruge formularen i grossistprofilen. Meddelelsen sendes direkte til brugeren.

3. Via kontaktoplysningerne - i højre side af hvert tilbud (efter logge ind), i fanen Grossistprofil og i selve grossistprofilen, vil du se direkte data til grossisten, inklusive telefonnumre, faxnumre og lagerpladser. Hvilke data der er tilgængelige afhænger kun af grossisten, da han offentliggør og opdaterer dem regelmæssigt.

Her kan der opstå et spørgsmål - hvad er forskellen mellem Merkandi-kontakt og direkte kontakt? Meddelelser, der sendes via formularen, sendes til Merkandi-kontoens indbakke. Derudover sendes de også til modtagerens e-mail-adresse. Svaret er ens - meddelelsen sendes til kontaktboksen og e-mail-adressen.

Et lige så vigtigt aspekt ved kontakt er hvad vi skriver eller spørger om. Det er vigtigt at spørge om alt, hvad der er vigtigt uden unødvendigt indhold. Det er bedst at bruge korte, specifikke spørgsmål, såsom: hvad er prisen for en ordre på 100? Er tøjet originalt? osv. Nyheder om den udførte aktivitet, mange års erfaring på markedet osv. reducerer sandsynligheden for svar - forespørgslen om varerne bruges ikke til at præsentere din virksomhed. Derudover har ikke enhver grossist tid til at reagere på meddelelser løbende. For at få information så hurtigt som muligt er det bedst at ringe til grossisten og spørge om de produkter, den tilbyder på Merkandi. Oftest vil vi også modtage information om andre lagre, der i øjeblikket tilbydes.

Og endelig noget meget vigtigt - nogle grossister, især om sommeren og i slutningen af året, tager varebeholdninger eller har ferie. Du skal overveje dette, inden du efterlader en negativ eller neutral kommentar efter dagen for at vente på et svar.

Hvad, gøre man hvis vil give en vurdering? Indtast profilen for den valgte grossist, og tryk derefter på knappen - Send feedback. Et vindue vises, hvor du skal udfylde:
 - feedbacktype (negativ, neutral og positiv) 
- beskrivelse / indhold
 - vurdering af de enkelte områder (varens overensstemmelse med beskrivelsen, kontakt med sælgeren, ordreudførelsestid og forsendelsesomkostninger) 

Sidstnævnte er defineret ved hjælp af et stjernesystem, der spænder fra 1 til 5, hvilket gør det muligt for andre brugere hurtigt og nemt at vurdere grossistens troværdighed uden at konsultere detaljerede udtalelser. Efter at have gemt udtalelsen, sender systemet den til moderering. 

Efter godkendelse af Merkandi offentliggøres det på platformen.

Der grossister, som ønsker at liste deres varer på Merkandi, skal bestå en positiv verifikation med hensyn til deres forretningsaktivitet. Vi kræver, at sælgere sender 2 gyldige dokumenter, der bekræfter den erklærede forretningsaktivitet. Disse skal korrigeres ved originaldokumenter, fx bekræftelse af tildeling af et NIP-nummer, NIP EU-nummer eller REGON-nummer. Vi udfører også yderligere verifikationer, der giver os mulighed for at vurdere virksomhedens pålidelighed, bekræfte ægtheden af ​​dokumenter og udelukke efterligning af en repræsentant for et givet firma. På Merkandi udstedes varer kun af forretningsenheder. Fysiske personer har ikke adgang til salgsmuligheder.
Merkandi er internationale engroshandelsplatformen , der forbinder grossister og købere hovedsageligt fra Europa. Vores samfund er en lukket, men hver dag voksende gruppe af producenter, grossister, handelsformidlere, distributører og butikkejere, der tilbyder eller ønsker at købe varer fra lagre, fogedauktioner, overskydende produktion eller salg. Dets hovedmål er at gøre det lettere for de handlende at finde pålidelige forretningspartnere, skabe kontakt med dem og i sidste ende - frugtbart samarbejde.

Merkandi tilbyder sine brugere adgang til en database over grossister, der hovedsageligt tilbyder varebeholdninger - engrossalgsmængder af meget billige produkter fra overskudsproduktion, inventar, varer fra forbrugerretur, slutning af serier, lagerlagre, f.eks. Fra sæsonmæssigt salg, samt post-udstilling og post-leasing udstyr og varer fra fra likvidation af butikker, grossister, pakhuse og forskellige industrianlæg. Merkandi-platformen muliggør en hurtig og intuitiv søgning efter produkter og egnede forretningspartnere takket være en klar præsentation af produkter i kataloget og en letanvendelig søgemaskine.
Adgang til kontaktoplysninger om verificerede grossister, der tilbyder aktier. Efter at have registreret sig på webstedet og betalt det årlige abonnement, har brugeren adgang til en omfattende database med kontaktgrossister (adresser, telefonnumre, websteder og e-mail-adresser fra virksomheder), der handler med salg af lager- og afsætningsmarkedprodukter Takket være platformen er brugere interesserede i at købe billige produkter fra en bestemt branche eller en række varer, bliver de ikke tvunget til at tilbringe timer og ofte frugtløse søgninger efter grossister på deres websteder. Når du har logget ind på vores hjemmeside, efter at du har klikket på grossisterne, vil du blive præsenteret for en liste over dokumenterede virksomheder, der handler med engrossalg. Bekræftet, fordi hver enkelt grossist er verificeret, hvilket består i at kontrollere dets troværdighed af vores ansatte. Takket være dette kan alle brugere af Merkandi handelsplatform være sikre på, at de kun har at gøre med fysisk eksisterende virksomheder, der virkelig sælger aktier, forretninger eller overskud. Alle, der ønsker at offentliggøre deres tilbud på Merkandi, skal kontrolleres.
Derudover indeholder hver grossist oplysninger, der hjælper køberen med at kontakte og købe de produkter, som sælgeren tilbyder. Denne information vedrører blandt andet former for levering af varer, betalingsmetoder for de købte varer, sprog, hvor du kan kontakte grossisten. PREMIUM-kontobrugere ser også udtalelser udstedt til grossister af andre købere.
For brugervenlighed findes der på Merkandi-webstedet også muligheden for en avanceret søgning efter grossister. Listen kan derfor kun omfatte grossister fra det land, brugeren har valgt, f.eks. Grossister fra Tyskland, grossister, der kun tilbyder produkter fra en udvalgt branche eller underindustri (grossister, der f.eks. Tilbyder tøj, varer til børn, varer fra likvidation af virksomheder) eller en given produktgruppe, fx nye produkter, renoverede varer. Det er også muligt kun at vise de grossister, der tilbyder varer efter anmodning.
Adgang til kataloget over produkter, der er organiseret i kategorier og underkategorier. Nyt lager tilbud hver dag.Med handelsplatformen Merkandi, kan brugerne få detaljerede oplysninger om de billigste tilbud på det europæiske marked inden for en time. I beskrivelsen af ​​tilbuddet leverer grossister detaljerede data, der hjælper brugere med at tage en købsbeslutning, for eksempel information om prisen, om den mængde, der er tilgængelig for salg, om den mindste indkøbsmængde, om mulighederne for at afregne betalingen og leveringsbetingelserne. At have sådanne oplysninger gør det lettere at sammenligne og vælge det bedste tilbud på markedet for køberen.
For at reducere risikoen for onlinekøb tilbyder Merkandi-platformen sine brugere kun adgang til kontaktdatabasen for tidligere verificerede grossister. Derudover har webstedet et opinionssystem, der er en samling af oplysninger om grossister. Disse kommentarer er en form for transaktionssammendrag fra købere, der anbefaler eller fraråder samarbejde med en given grossist.

Merkandi-platformen tilbyder også: kontaktformularer for at lette kontakten med den valgte grossist, et nyhedsbrev med information om nye tilbud, vigtige ændringer på webstedet, kampagner og åbent fra mandag til fredag, hvor brugere kan modtage hjælp på et af de mange understøttede sprog. Kort sagt understøtter Merkandi engrosplatform opbygning af et netværk af forretningskontakter. Det gør det lettere at finde pålidelige grossister, der tilbyder lagre fra branchen af ​​interesse for køberen, og muliggør også hurtig og nem kontakt med grossisten og køb af de billigste produkter på markedet.

Brugere af platformen, der som er interesseret i at købe specifikke varer, der er lagt ud på portalen, har mulighed for at kontakte sælgerne via telefon eller e-mail. En stor del af køberne beslutter at sende en forespørgsel - enten via den kontaktformular, der er tilgængelig i grossistprofilen eller direkte til e-mail-adressen, som grossisten leverer. Hvordan RFP selv formuleres bestemmer ofte, om sælgeren sender sit svar. Her er nogle tip, der hjælper dig med at forberede en specifik forespørgsel om varerne eller samarbejdet, der vil være forståeligt og interessant for sælgeren. 

Forespørgselens sprog - forespørgslen skal formuleres på sælgers sprog - hvis sælgeren er et firma fra Tyskland, bruger vi tysk eller engelsk. Hvis forespørgslen er rettet til et firma fra Frankrig - en sådan henvendelse skal sendes på fransk osv. Hvis vi for eksempel ikke kender fransk, er det værd at bruge Google / Bing eller Yandex. Det vil helt sikkert gøre det lettere at etablere korrespondance. 

Undersøgelsens indhold - under forespørgslen, introducer først først det firma, vi repræsenterer, og angiv de produktgrupper, vi leder efter. Indtast derefter navnet på produktet / reklamen eller et link til det tilbud på Merkandi, som vi er interesseret i, og beder om bekræftelse af tilgængeligheden af ​​dette produkt, den krævede minimumsmængde afhentning, pris, leveringstid osv. 

Rigtige kontaktoplysninger - det er meget vigtigt at give dine aktuelle kontaktoplysninger i forespørgslen, takket være hvilken sælgeren vil kunne kontakte os uden problemer, pr. Telefon eller e-mail.

Udklipsholderen( Clipboard), giver et sådan mulighed at kan man oprette en liste over tilbud, som er man interesseret i, og derefter sende en kollektiv forespørgsel til grossister om deres tilgængelighed. Takket være dette kan du nemt finde ud af mere om de produkter, du har til hensigt at købe. Du kan også bruge udklipsholderen, hvis du vil oprette en liste over produkter, der skal gennemgås til senere. Tilbud forbliver i udklipsholderen i en bestemt periode, afhængigt af cookiens varighed. Hvis du vil beholde de tilbud, der interesserer dig permanent, kan du bruge muligheden for at føje dem til dine favoritter på din Merkandi-konto.
Merkandi ikke handler med de varer, der vises på hjemmesiden - sælgerne er verificerede grossister. Data om lagers placering kan findes i deres profiler og er tilgængelige efter registrering og betaling af kontoen.

Hvis du er køber

Hvis du ikke har en aktiv sælgermulighed, har du status som køber i vores system. Det betyder, at sælgere kun kan se dit navn, efternavn og dato for tilmelding til Merkandi. For at give dem mulighed for at se dine data, skal du give samtykke til dette. Du kan gøre det i afsnittet Mine data -> Samtykke -> Jeg accepterer at dele mine kontaktoplysninger. Efter at have valgt denne mulighed og bekræftet, vil dataene blive vist til sælgerne i modulet med udvekslede meddelelser i brugerpanelet. Som standard er denne mulighed deaktiveret, fordi du bestemmer, om du vil dele dine data.

Det udtrykte samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage, hvilket straks vil skjule dine data.

Data præsenteret efter at have givet samtykke:

 • Fornavn og efternavn
 • Telefonnummer
 • Adressedata

  Din e-mailadresse vises under ingen omstændigheder.

  Vigtige bemærkninger:

  • Det er ikke muligt at vælge de data, der skal præsenteres. Efter at have givet samtykke, vises alle ovennævnte data.
  • Det er ikke muligt at vælge de sælgere, som dataene skal deles med. Samtykke til datadeling er globalt og gælder for alle samtaler.
  • Både samtykket og dets tilbagetrækning har tilbagevirkende kraft. Det betyder, at data i begge tilfælde vil blive delt eller skjult fra alle tidligere samtaler.
  • Dataene deles kun i modulet med beskeder, der udveksles med sælgere. De er ikke tilgængelige i nogen anden offentlig database, og sælgere, du ikke har kontaktet, kan under ingen omstændigheder se dine oplysninger.

   Hvis du er sælgeren

   Hvis du har sælgerens mulighed, vil dine data altid blive præsenteret med hver besked, der udveksles med en anden bruger. Samtykket til at dele data er nødvendigt for at aktivere sælgers mulighed. Dette er datasættet, der også er tilgængeligt i din lagerprofil. Det er lige meget, om kunden kontaktede dig, eller du selv kontakter en anden grossist for at samarbejde eller købe varer. Der er ingen måde at skjule disse data på. Hvis du ikke accepterer deres deling, er den eneste mulighed at deaktivere sælgers muligheder, hvilket betyder, at du ikke kan sælge og vise dine produkter på Merkandi.

Du har brug for hjælp?

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.